F fatal23 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 342 Çözümler 2 14 Haziran 2021 #1 Selamlar. Owo botunda 10M param var. Ve türlü sorunlara karşılık parayı yan hesabıma banka gibi atıyorum. Acaba bu yasak mı ve ban yer miyim?
Selamlar. Owo botunda 10M param var. Ve türlü sorunlara karşılık parayı yan hesabıma banka gibi atıyorum. Acaba bu yasak mı ve ban yer miyim?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Haziran 2021 #2 Onu sunucuya sormanız gerekmez mi? Bildiğim kadarıyla botlarla ilgili herhangi bir sorun olmuyor.
Deathhh Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #3 fatal23 dedi: Selamlar. Owo botunda 10M param var. Ve türlü sorunlara karşılık parayı yan hesabıma banka gibi atıyorum. Acaba bu yasak mı ve ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz diye düşünüyorum. körbiginar dedi: Onu sunucuya sormanız gerekmez mi? Bildiğim kadarıyla botlarla ilgili herhangi bir sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Owo bot destek sunucusuna gidip sorabilir.
fatal23 dedi: Selamlar. Owo botunda 10M param var. Ve türlü sorunlara karşılık parayı yan hesabıma banka gibi atıyorum. Acaba bu yasak mı ve ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz diye düşünüyorum. körbiginar dedi: Onu sunucuya sormanız gerekmez mi? Bildiğim kadarıyla botlarla ilgili herhangi bir sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Owo bot destek sunucusuna gidip sorabilir.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 14 Haziran 2021 #4 Yersiniz. Ama bundan yemezsiniz. 3 hesabım ban yedi neden bilmiyorum. Ağzınızın ortasına bir yapıştırıyor bir şeyde diyemiyorsunuz.
Yersiniz. Ama bundan yemezsiniz. 3 hesabım ban yedi neden bilmiyorum. Ağzınızın ortasına bir yapıştırıyor bir şeyde diyemiyorsunuz.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 14 Haziran 2021 #5 fatal23 dedi: Selamlar. Owo botunda 10M param var. Ve türlü sorunlara karşılık parayı yan hesabıma banka gibi atıyorum. Acaba bu yasak mı ve ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, botun sahibi anlamadığı sürece sorun olmaz. Botun sahibi de sizinle uğraşmaz.
fatal23 dedi: Selamlar. Owo botunda 10M param var. Ve türlü sorunlara karşılık parayı yan hesabıma banka gibi atıyorum. Acaba bu yasak mı ve ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır, botun sahibi anlamadığı sürece sorun olmaz. Botun sahibi de sizinle uğraşmaz.
stropower Centipat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 160 25 Haziran 2021 #6 Afelyoss dedi: Hayır, botun sahibi anlamadığı sürece sorun olmaz. Botun sahibi de sizinle uğraşmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Ban işleriyle botun sahibi uğraşmaz. Moderatörler var. Birden fazla hesap açmak, Technopat'ta olduğu gibi, kesinlikle yasaktır. Birisinin sizi rapor etmesi halinde ban yiyebilirsiniz.
Afelyoss dedi: Hayır, botun sahibi anlamadığı sürece sorun olmaz. Botun sahibi de sizinle uğraşmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi. Ban işleriyle botun sahibi uğraşmaz. Moderatörler var. Birden fazla hesap açmak, Technopat'ta olduğu gibi, kesinlikle yasaktır. Birisinin sizi rapor etmesi halinde ban yiyebilirsiniz.