Just Gamer Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Yer Gakkoşlar Diyarı Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #1 Merhaba, hocamız bir kitap aldırdı. Direction Türkiye A2 isimli bir kitap. Fakat şöyle bir sorunum var, kitabın cevapları iTools adlı programda. O program eski bir kitap olduğu için internette yok. Bana o programı atabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
Merhaba, hocamız bir kitap aldırdı. Direction Türkiye A2 isimli bir kitap. Fakat şöyle bir sorunum var, kitabın cevapları iTools adlı programda. O program eski bir kitap olduğu için internette yok. Bana o programı atabilir misiniz?
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #2 İtools Apple ürünleri için pir program sanırım böyle bir link buldum inceler misiniz? iTools (Windows) iTunes'a mükemmel bir alternatif itools.tr.uptodown.com
İtools Apple ürünleri için pir program sanırım böyle bir link buldum inceler misiniz? iTools (Windows) iTunes'a mükemmel bir alternatif itools.tr.uptodown.com
Just Gamer Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Yer Gakkoşlar Diyarı Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #3 koray105 dedi: İtools Apple ürünleri için pir program sanırım böyle bir link buldum inceler misiniz? iTools (Windows) iTunes'a mükemmel bir alternatif itools.tr.uptodown.com Genişletmek için tıkla... Üzgünüm ama program bu değil.
koray105 dedi: İtools Apple ürünleri için pir program sanırım böyle bir link buldum inceler misiniz? iTools (Windows) iTunes'a mükemmel bir alternatif itools.tr.uptodown.com Genişletmek için tıkla... Üzgünüm ama program bu değil.
K KrAll5759 Megapat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #4 Merhaba hocam, bulabildiniz mi acaba bu programı ben internette buldum ama lisans süresi bitti diye hata veriyor uygulama açmaya çalışırken.
Merhaba hocam, bulabildiniz mi acaba bu programı ben internette buldum ama lisans süresi bitti diye hata veriyor uygulama açmaya çalışırken.
Just Gamer Picopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Yer Gakkoşlar Diyarı Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #5 KrAll5759 dedi: Merhaba hocam, bulabildiniz mi acaba bu programı ben internette buldum ama lisans süresi bitti diye hata veriyor uygulama açmaya çalışırken. Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadım ne yazık ki okuldaki öğretmende var ondan almayı düşünüyorum flashtan.
KrAll5759 dedi: Merhaba hocam, bulabildiniz mi acaba bu programı ben internette buldum ama lisans süresi bitti diye hata veriyor uygulama açmaya çalışırken. Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadım ne yazık ki okuldaki öğretmende var ondan almayı düşünüyorum flashtan.
bestede Yoctopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Aralık 2021 #6 Merhaba, bu kitaptan bir üniteye ait ödevim bulunmakta ancak kitap elimde mevcut değil, iletişim adresi versem ulaşabilir misiniz?
Merhaba, bu kitaptan bir üniteye ait ödevim bulunmakta ancak kitap elimde mevcut değil, iletişim adresi versem ulaşabilir misiniz?