Oxygen Not Included 235 TL oldu

Daha fazla  
Vay be... Geçen sene indirimde 16.50 TL'ye almıştım. Yaklaşık 65 saatim var. Gerçekten çok güzel bir oyun. Fakat 235 TL verilir mi? Emin değilim.

bende uzay DLC siyle birlikte cüzi bir miktarda aldım bence haksızlık oyun zaten çok eski

Vay be... Geçen sene indirimde 16.50 TL'ye almıştım. Yaklaşık 65 saatim var. Gerçekten çok güzel bir oyun. Fakat 235 TL verilir mi? Emin değilim.

Vallahi oynamam diye almamıştım pişmanda değilim ama Don't Starve ve Don't Starve Together almayanlara yazık oldu gibi.

Eveet yine bir indirim dönemi bitti ve yeni dakika başı açılan zam konuları türedi. Yakında "Sosyal Önerileri" kategorisine "Zam konuları ayrı bir kategoriye açılsın" diye konular da görebiliriz.

Beklediğimden daha ucuz. RimWorld ile aynı fiyata gelmiş.

Türk Lirasıyla müttefik olan bir yapımcıydı artık isyan etmiş demek ki kimse yanaşmıyor TL Dolar kuruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…