Oxygen Not Included 235 TL oldu

Eveet yine bir indirim dönemi bitti ve yeni dakika başı açılan zam konuları türedi. Yakında "sosyal önerileri" kategorisine "zam konuları ayrı bir kategoriye açılsın" diye konular da görebiliriz.

Bir konunun altına aynı şeyi yazdım.

Her zamlanan oyunda konu mu açacaksınız? Bir salın biliyoruz zaten.

Vay be... Geçen sene indirimde 16.50 TL'ye almıştım. Yaklaşık 65 saatim var. Gerçekten çok güzel bir oyun. Fakat 235 TL verilir mi? Emin değilim.
Türün hastası gözden çıkarır 235TL'yi ama normal birisi için indirimde AAA kalite oyun alması daha doğru bir karar.

Almak için düşünüp geri almamıştım ne kadar güzel bir haber.

Vay be... Geçen sene indirimde 16.50 TL'ye almıştım. Yaklaşık 65 saatim var. Gerçekten çok güzel bir oyun. Fakat 235 TL verilir mi? Emin değilim.

Bence kış indirimini bekleyin hocam bir 100 TL kurtarırsınız en azından

Oyun indirimle artık 80TL'ye düşecek bu arada haberiniz olsun. Tabii indirim oranı artarsa fiyat daha da düşer.

Haksızlık mı Hocam bence tam tersini düşünmeniz lazım yapımcı için.
Eki Görüntüle 1867715

Eki Görüntüle 1867716
Harbiden. Demin benzer bir konu Don't Starve için açılmıştı elemanın biri çok pahalı olmuş bu fiyat fazla falan demiş. Dolar kurundan haberleri yok sanırsam böyle diyenlerin.

Öyle mi eyvallah hocam.

Bu konular yüzünden oyun haberleri kategorisini göz ardı edeceğim.
Edin hocam tutan yok. Ben bilmiyordum gördüm geldim. Markete uygulanan zamlardan da böyle korunabilirsiniz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…