Oxygen Not İncluded Karakterlerin Stresli Olması ve Kusması

Discotech

Hectopat
Oxygen Not İncluded oyununu oynuyorum ve karakterlerim çok stresli. Her yere kusuyorlar ve daha çok stresli oluyorlar. Odaları kat kat yapıyorum en alt kata oksijen üfleyicileri en altta koyuyorum. Alt kat oksijen doluyor üst katlara çıkmıyor. Çözümlerini bilen yazabilir mı ?

Kardeşim oyununun asıl amacı şu kısaca hayatta kalmak ama nasıl? Oyun biraz zorlayıcı kaynak sıkıntısı en başta gelenlerdir. Eğer adamlarına çok iş verdiysen veya rahat bırakmadıysan dekor ögesi koymassan küçük dostlarımız strese gireceklerdir. Her dostumuzun kendine göre stres değişikliği vardır. Bazılarının kusma bazılarının çirkin ağlayış şeklinde daha farklı farklı stres tepkileri vardır. Çözümü şu şekilde kolonine öncelikle herkesin sevdiği bir iş ver. Etrafta elektrik kabloları, su boruları gibi şeyleri bırakma onun yerine yerin altından karoların içinden ver stres durumu azalacaktır. Çiçek ek etrafa bahçıvan görevlendir. Kısaca oyunu sadece tadilat değil ev içi düzen yapıyormuş gibi düşün ;)

Selamlar öncelikle stres seviyesini kendin belirleyebiliyorsun yeni dünya yaratırken karakterlerin stres karşısında verdiği tepkiyi ve hastalanmayı kaldırabilirsin bu oyunu çok kolaylaştıracağı için bir süre sonra oyun sana sıkıcı gelebilir veya daha hızlı ilerlemeni sağlayabilir stres öğeleri çok çalışma ,ıslakta çalışma , aşırı soğuk yada aşırı sıcakta çalışma şeklinde bir çok öğeye bağlı oyun zaten bunların hepsini dengede tutabilmek ile alakalı.

Oksijen konusuna gelirsek oksijen üretimi için bir kaç farklı yol var birincisi her kata eşit sayıda oksijen üretimi sağlamak ikincisi ise gaz boruları ve filitre ile odalara oksijenin bol olduğu yerden veya bir bölgede sadece oksijen üreterek bunları dağıtabilirsin , bir diğer yöntem gaz geçişli karolar kullanmaktır fakat bu seferde şöyle bir sıkıntı olacak karbondioksit aşağı çökecek hidrojen ise hafif olduğu için yukarı çıkacak ben genelde oksijeni en altta üretip geçirgen karolar kullanıp en üst taraftan hidrojen gazını çekip elektrik üretiyorum oyunun güzel yanı tercih senin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı