Oxygen Not Included'da R7 9800X3D ile düşük FPS normal mi?

rosefritz

Hectopat
Merhaba, Oxygen Not Included’da şu anda düşük FPS almamın sebebi ekran kartım mı? Oyun CPU ağırlıklı bir oyun ama R5 5600’den R7 9800X3D’ye geçince yaklaşık 50 FPS fark etti. Bu kadar az artış normal mi? İnternette herkes bu tarz oyunların ekran kartını çok az kullandığını söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 580 yanina 9800x3D mi aldin gercekten? Bu oyunda alacagin 100 FPS'le 1000 FPS arasinda ne fark olacak? Senin bu sistemde limitin islemci degil ekran kartiydi, 5600 zaten fazlasiyla yeterliyken 9800x3D ekstra 50 FPS katmasi iyi karsilanabilir.

Hocam öncelikle güle güle kullanın ama sanki ferrari kaplamalı tofaş kullanıyorsunuz gibi.

Hocam ekran kartınız ve işlemciniz çok uyumlu olmuş ekran kartı darbogazı resmen hayırlı olsun.

RX 580 yanina 9800x3D mi aldin gercekten? Bu oyunda alacagin 100 FPS'le 1000 FPS arasinda ne fark olacak? Senin bu sistemde limitin islemci degil ekran kartiydi, 5600 zaten fazlasiyla yeterliyken 9800x3D ekstra 50 FPS katmasi iyi karsilanabilir.
Hocam öncelikle güle güle kullanın ama sanki ferrari kaplamalı tofaş kullanıyorsunuz gibi.
2D simülasyon tarzı oyunlar oynuyorum. Bu oyunların ekran kartını neredeyse hiç kullanmadığını söyleyen birçok kişi gördüğüm için sistemi alırken ekran kartını henüz almadım. R5 5600’lü sisteme RX 580 yerine 3070 Ti taktım, FPS 1 bile artmadı bu yüzden RX 580’i değiştirirsem bu oynadığım oyunlarda FPS artar mı artmaz mı bunu araştırıyorum.

Artar.

2D simülasyon oyunlarında neden FPS önemli olsunki. Ve cevabınız evet artar işlemciyi besleyen bir ekran kartı alırsanız Oxygen not ıncludedde bir 1500 FPS alırsınız herhalde.

Artar tabii ki. FPS uçsun istiyorsunuz ama yarış atını değiştirip kapısını açmamışsınız.

Artar tabii ki. FPS uçsun istiyorsunuz ama yarış atını değiştirip kapısını açmamışsınız.
2D simülasyon oyunlarında neden FPS önemli olsunki. Ve cevabınız evet artar işlemciyi besleyen bir ekran kartı alırsanız Oxygen not ıncludedde bir 1500 FPS alırsınız herhalde.

Artacağını hiç sanmıyorum ama 5070 takıp deneyeceğim. sonuçları paylaşırım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…