Oynanacak en iyi Fallout oyunu nedir?

Hocam 3. oyunu bende sizin yorumu yazdığınız tarihlerde falan başladım ve okullar kapandıktan 1 ay sonra bütün DLC'leriyle 118 saatte bitirdim ve dediğiniz kadar kötü bir oyun değil, niye öyle dediniz onu anlayamadım.
Hikayesi yok gibi bir şey, side quest yok, 1-2'yi oynadıysan lore'u alıp ortaya kustuklarını da anlarsın, Fallout ismini kullanıp klasik Ubisoft oyunu yapmışlar. Çok iyi diyebileceğim tek bir görev vardı o da deli doktorlu bölüm.

Super mutant dediklerin ilk iki oyunda dehşet güçlüyken bu oyunda ilk iki üç levelde kesebiliyorsun falan komik yani.

Brotherhood of Steel sözde savaş öncesi antik teknoloji topluyor ama evsiz gibi metal plaka evlerde yaşıyor, yine ilk iki oyundaki BoS'la alakasız.

Enclave sözde en büyük düşmanlardan biri, baselerine girip AI PC ile bir konuşma yapıyorsun, yıkılıyorlar vs.

Hikayesi yok gibi bir şey, side Quest yok, 1-2'yi oynadıysan Lore'u alıp ortaya kustuklarını da anlarsın, Fallout ismini kullanıp klasik Ubisoft oyunu yapmışlar. Çok iyi diyebileceğim tek bir görev vardı o da deli doktorlu bölüm.

Super mutant dediklerin ilk iki oyunda dehşet güçlüyken bu oyunda ilk iki üç levelde kesebiliyorsun falan komik yani.

Brotherhood of Steel sözde savaş öncesi antik teknoloji topluyor ama evsiz gibi metal plaka evlerde yaşıyor, yine ilk iki oyundaki Bos'la alakasız.

Enclave sözde en büyük düşmanlardan biri, baselerine girip AI PC ile bir konuşma yapıyorsun, yıkılıyorlar vs.

Hikayesi yok gibi bir şey değil dizideki hikayeyle tamamen aynı hikaye gibi bir şey. Oyunda side Quest dolu, DLC'ler desen bambaşka yerler görmeni sağlıyor, ilk iki oyunu oynamadığım için o diğer dediklerine pek bir şey diyemeyeceğim ama bos daha çok Amerika'nın batı bölgesinde aktif olan bir kuruluş değil mi yani, ayrıca dizidede gördüğümüz üzere bunlar karakol tarzı mekanlar. O bir tasarım tercihi gibi bir şey bence. Son dediğine pek bir şey diyemeyeceğim evet başkan Eden'ın öyle kolay yok olması biraz garip, ayrıca bu süper mutantların kolay ölmesi olayında falan bu Fallout 3'ün ilk 3D Fallout denemesi olduğunu da unutmamak gerek. Çok zor kesilse bu nasıl oyun diye yine şikayet edilebilirdi.

Hikayesi yok gibi bir şey değil dizideki hikayeyle tamamen aynı hikaye gibi bir şey. Oyunda side Quest dolu, DLC'ler desen bambaşka yerler görmeni sağlıyor, ilk iki oyunu oynamadığım için o diğer dediklerine pek bir şey diyemeyeceğim ama bos daha çok Amerika'nın batı bölgesinde aktif olan bir kuruluş değil mi yani, ayrıca dizidede gördüğümüz üzere bunlar karakol tarzı mekanlar. O bir tasarım tercihi gibi bir şey bence. Son dediğine pek bir şey diyemeyeceğim evet başkan Eden'ın öyle kolay yok olması biraz garip, ayrıca bu süper mutantların kolay ölmesi olayında falan bu Fallout 3'ün ilk 3D Fallout denemesi olduğunu da unutmamak gerek. Çok zor kesilse bu nasıl oyun diye yine şikayet edilebilirdi.
Dizideki hikaye ile kıyaslamak mantıklı değil, dizinin zaman kısıtı var. Lore'daki her şeyi düzgünce anlatayım dersen tek bölümü LoTR Extended Cut olan bir oyun çıkar karşına. DLC'leri güzel olabilir, oynamadım DLC'leri ana oyundaki hayal kırıklığından sonra. Oyunda side quest dolu değil ama. Ben hayatımda bu kadar az side quest'i olan bir oyun görmedim. Yani dolu dolu side questler olsa yine sıkıntı etmem ama çoğu fetch questti görevlerin.

Daha öncesinde 1-2'yi oynamayana güzel gelebilir belki ama beni gram tatmin etmedi. Zaten Obsidian ile Bethesda arasındaki kalite farkını 3 ve New Vegas'a bakarak anlamak mümkün.

Dizideki hikaye ile kıyaslamak mantıklı değil, dizinin zaman kısıtı var. Lore'daki her şeyi düzgünce anlatayım dersen tek bölümü LOTR extended cut olan bir oyun çıkar karşına. DLC'leri güzel olabilir, oynamadım DLC'leri ana oyundaki hayal kırıklığından sonra. Oyunda side Quest dolu değil ama. Ben hayatımda bu kadar az side Quest'i olan bir oyun görmedim. Yani dolu dolu side Quest'ler olsa yine sıkıntı etmem ama çoğu fetch questti görevlerin.

Daha öncesinde 1-2'yi oynamayana güzel gelebilir belki ama beni gram tatmin etmedi. Zaten Obsidian ile Bethesda arasındaki kalite farkını 3 ve New Vegas'a bakarak anlamak mümkün.

Dizideki hikaye ile kıyaslamak niye mantıklı değil ikisi de Fallout içeriği ikisi de düzgün işleniyor ama birinde beğenip diğerinde beğenmiyorsanız burada bir sorun var demektir, son dediğinize de katılıyorum ilk iki oyunu oynamadım ben o yüzden bilemem.

Dizideki hikaye ile kıyaslamak mantıklı değil, dizinin zaman kısıtı var. Lore'daki her şeyi düzgünce anlatayım dersen tek bölümü LOTR extended cut olan bir oyun çıkar karşına. DLC'leri güzel olabilir, oynamadım DLC'leri ana oyundaki hayal kırıklığından sonra. Oyunda side Quest dolu değil ama. Ben hayatımda bu kadar az side Quest'i olan bir oyun görmedim. Yani dolu dolu side Quest'ler olsa yine sıkıntı etmem ama çoğu fetch questti görevlerin.

Hocam bu arada Fallout New Vegas Türkçe yama kurmaya çalışıyorum ama sorun yaşadım, konu falan açtım buyurun gelip sorunumu çözmek isterseniz konuyu bırakayım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı