3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 29 Ağustos 2021 #21 havucarr0t dedi: Peki, bunlar bu oyunları nereden buluyorlar? Steam de 5 katı Skyrim oynasana.com'a göre fiyat olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden bulduklarını hiç sorgulamadım ve bir fikrim yok sadece oyunu aldım ve oynadım.
havucarr0t dedi: Peki, bunlar bu oyunları nereden buluyorlar? Steam de 5 katı Skyrim oynasana.com'a göre fiyat olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden bulduklarını hiç sorgulamadım ve bir fikrim yok sadece oyunu aldım ve oynadım.
havucarr0t Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #22 havucarr0t dedi: Peki, bunlar bu oyunları nereden buluyorlar? Steam de 5 katı Skyrim oynasana.com 'a göre fiyat olarak. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar tamamdır, SSS 'de yazıyormuş baya bir şey onu da öğrendim böylece, büyük ihtimalle buradan Skyrim artık alacağım hepinizin cevaplarına teşekkürler
havucarr0t dedi: Peki, bunlar bu oyunları nereden buluyorlar? Steam de 5 katı Skyrim oynasana.com 'a göre fiyat olarak. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar tamamdır, SSS 'de yazıyormuş baya bir şey onu da öğrendim böylece, büyük ihtimalle buradan Skyrim artık alacağım hepinizin cevaplarına teşekkürler