A a.k06 Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 22 4 Ocak 2025 #1 W. Media Player çok kasıyor, Media Player Classic istediğim süreye ilerletmiyor. Kasmadan istediğim süreye ilerletmeye izin veren bir oynatıcı istiyorum, önceden Divx Player kullanıyordum. Güvenilir mi bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
W. Media Player çok kasıyor, Media Player Classic istediğim süreye ilerletmiyor. Kasmadan istediğim süreye ilerletmeye izin veren bir oynatıcı istiyorum, önceden Divx Player kullanıyordum. Güvenilir mi bilmiyorum.
Teralmason_tr Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 VLC media player dene
EfeCNR Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 a.k06 dedi: W. Media Player çok kasıyor, Media Player classic istediğim süreye ilerletmiyor. Kasmadan istediğim süreye ilerletmeye izin veren bir oynatıcı istiyorum, önceden divx Player kullanıyordum. Güvenilir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... VLC açamazsa hiçbir şey açamaz.
a.k06 dedi: W. Media Player çok kasıyor, Media Player classic istediğim süreye ilerletmiyor. Kasmadan istediğim süreye ilerletmeye izin veren bir oynatıcı istiyorum, önceden divx Player kullanıyordum. Güvenilir mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... VLC açamazsa hiçbir şey açamaz.
R revodevo Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 VLC hem müzik açar hem video açar üstüne üstlük istediğin formata dönüştürür müzik dahil
Nea Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 88 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 VLC her tür için idealdir ama bazı uzantılarda sıkıntı çıkarabiliyor örneğin alt yazı vb. eklerken eğer video MOV vb. uzantılarda ise sıkıntı çıkarabiliyor. O durumlar hariç bence VLC en iyisi ama o durumlar için de GOM player kullanabilirsiniz.
VLC her tür için idealdir ama bazı uzantılarda sıkıntı çıkarabiliyor örneğin alt yazı vb. eklerken eğer video MOV vb. uzantılarda ise sıkıntı çıkarabiliyor. O durumlar hariç bence VLC en iyisi ama o durumlar için de GOM player kullanabilirsiniz.
A a.k06 Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 22 4 Ocak 2025 #6 VLC ilerletirken blurr oluşuyor, gom player deneyeyim
Nea Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 88 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #7 a.k06 dedi: VLC ilerletirken blurr oluşuyor, gom player deneyeyim Genişletmek için tıkla... Nasıl oldu son durum
a.k06 dedi: VLC ilerletirken blurr oluşuyor, gom player deneyeyim Genişletmek için tıkla... Nasıl oldu son durum
M Mr. Jingles Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.107 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ocak 2025 #8 PotPlayer en iyisi üstüne tanımam.
A a.k06 Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 22 7 Ocak 2025 #9 Nea dedi: Nasıl oldu son durum Genişletmek için tıkla... Gom ve divx kullanıyorum iş görüyor.