Oynayacak oyun bulamamak

hamitpc342523

Picopat
Daha fazla  
Uzun zaman sonra iyi kötü bir laptop sahibi oldum, ama bu sefer de tüm hevesim yok oldu.

Böyle aşırı tryhard olmayan rekabetçi oyunları severdim genelde. CoD Warzone, PUBG, Valorant, CS2 ayarında oyunlardan bahsediyorum. EFT'ya da R6 gibi değil. Ama onlarda sarmadı yani, PUBG hariç denedim hepsini.
RPG ve MMORPG severim ama saatlerce kasmalık oyun gelmez bana, bayarım ama farklılık varsa neden olmasın.

Hikayeli oyunlar zaten fix bayılırım ama günümüzde hikayeli oyunlarda niyeyse çok kısa tutuluyor gibi geldi şu an. GoW indirdim, oyunu 1.5 haftada öyle ahım şahım oynamama rağmen hikaye + son valkürü kesmek hariç tamamen bitirdim sayılır.

Şehir yapma oyunuda severim ama Cities'e para vermek istemiyorum DLC'ler ile...

Bütçe sorunu yok, yazı çıkartacak 2-3 oyun kurtarır beni.

Uzun lafın kısası oyun zevkim bu şekilde. Tavsiye bekliyorum. :)

Sistem:

RTX 3050 laptop 4 GB VRAM.
i5-11400H.
16 GB RAM 3200 MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumda birisine de tavsiye etmiştim, Half-Life serilerine baştan başlayabilirsin çok sarıyor nedense.

Uzun zaman sonra iyi kötü bir laptop sahibi oldum, ama bu sefer de tüm hevesim yok oldu.

Böyle aşırı tryhard olmayan rekabetçi oyunları severdim genelde. CoD Warzone, PUBG, Valorant, CS2 ayarında oyunlardan bahsediyorum. EFT'ya da R6 gibi değil. Ama onlarda sarmadı yani, PUBG hariç denedim hepsini.
RPG ve MMORPG severim ama saatlerce kasmalık oyun gelmez bana, bayarım ama farklılık varsa neden olmasın.

Hikayeli oyunlar zaten fix bayılırım ama günümüzde hikayeli oyunlarda niyeyse çok kısa tutuluyor gibi geldi şu an. GoW indirdim, oyunu 1.5 haftada öyle ahım şahım oynamama rağmen hikaye + son valkürü kesmek hariç tamamen bitirdim sayılır.

Şehir yapma oyunuda severim ama Cities'e para vermek istemiyorum DLC'ler ile...

Bütçe sorunu yok, yazı çıkartacak 2-3 oyun kurtarır beni.

Uzun lafın kısası oyun zevkim bu şekilde. Tavsiye bekliyorum. :)

Sistem:

RTX 3050 laptop 4 GB VRAM.
i5-11400H.
16 GB RAM 3200 MHz.

Yazin Rust oynanir.

RDR2, Detroit Become Human, Marvel’s Spider-Man Remastered, HITMAN, Uncharted, Horizon Zero Dawn, Sherlock Holmes, Cyberpunk, Hogwarts Legacy, Road 96, Dead Cells, Life Is Strange, Until Dawn

RDR2, Detroit Become Human, Marvel's Spider-Man Remastered, Hitman, Uncharted, Horizon Zero Dawn, Sherlock Holmes, Cyberpunk, Hogwarts Legacy, Road 96, Dead Cells, Life is Strange, Until Dawn.

Hocam elimdeki PC Cyberpunk ve Hogwarts'ı akıcı bir şekilde oynatabilir mi?

Liste için teşekkürler bu arada.

Dosya Ekleri

• IMG_7072.jpeg
    IMG_7072.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_7071.jpeg
    IMG_7071.jpeg
    88,2 KB · Görüntüleme: 78

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı