K King Dad 2 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Bilgisayar Hz 40 yaptım ama oyunda FPS normal dikey eşitlemeyi açtım 60 da nasıl 40 yapabilirim? 40 daha zevkli bana göre.
Bilgisayar Hz 40 yaptım ama oyunda FPS normal dikey eşitlemeyi açtım 60 da nasıl 40 yapabilirim? 40 daha zevkli bana göre.
eraygsgs Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 317 Çözümler 1 26 Haziran 2024 #2 King Dad 2 dedi: Bilgisayar Hz 40 yaptım ama oyunda FPS normal dikey eşitlemeyi açtım 60 da nasıl 40 yapabilirim? 40 daha zevkli bana göre. Genişletmek için tıkla... Vereceği Max FPS veriyordur zaten FPS oyunu olsa max_fps 40 yaz diyecektim Artı 0 Eksi
King Dad 2 dedi: Bilgisayar Hz 40 yaptım ama oyunda FPS normal dikey eşitlemeyi açtım 60 da nasıl 40 yapabilirim? 40 daha zevkli bana göre. Genişletmek için tıkla... Vereceği Max FPS veriyordur zaten FPS oyunu olsa max_fps 40 yaz diyecektim
bilgisizdonanımcı Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 King Dad 2 dedi: Bilgisayar Hz 40 yaptım ama oyunda FPS normal dikey eşitlemeyi açtım 60 da nasıl 40 yapabilirim? 40 daha zevkli bana göre. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda video veya grafik sekmesinde FPS ayarlayabileceğiniz bir bölüm vardır. Artı 0 Eksi
King Dad 2 dedi: Bilgisayar Hz 40 yaptım ama oyunda FPS normal dikey eşitlemeyi açtım 60 da nasıl 40 yapabilirim? 40 daha zevkli bana göre. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda video veya grafik sekmesinde FPS ayarlayabileceğiniz bir bölüm vardır.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.662 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 26 Haziran 2024 #4 King Dad 2 dedi: Bilgisayar Hz 40 yaptım ama oyunda FPS normal dikey eşitlemeyi açtım 60 da nasıl 40 yapabilirim? 40 daha zevkli bana göre. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarında FPS sınırlandırma yok olarak varsayıyorum MSI Afterburner yükleyin yanında rivatunerstaticsserver diye bir uygulama geliyor onu açın sonra orada framerate limit var onu açarak yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
King Dad 2 dedi: Bilgisayar Hz 40 yaptım ama oyunda FPS normal dikey eşitlemeyi açtım 60 da nasıl 40 yapabilirim? 40 daha zevkli bana göre. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarında FPS sınırlandırma yok olarak varsayıyorum MSI Afterburner yükleyin yanında rivatunerstaticsserver diye bir uygulama geliyor onu açın sonra orada framerate limit var onu açarak yapabilirsiniz.
T Talha4 Femtopat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #5 King Dad 2 dedi: Bilgisayar Hz 40 yaptım ama oyunda FPS normal dikey eşitlemeyi açtım 60 da nasıl 40 yapabilirim? 40 daha zevkli bana göre. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
King Dad 2 dedi: Bilgisayar Hz 40 yaptım ama oyunda FPS normal dikey eşitlemeyi açtım 60 da nasıl 40 yapabilirim? 40 daha zevkli bana göre. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsin.