Oyun açarken bilgisayar reset atıyor

inazami

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Memur
Oyun açarken bilgisayar kendini resetliyor. Dahili ekran kartından oyuna girdiğimde resetleme olmuyordu. Sorun ekran kartındadır dedim yeni ekran kartı aldım. Bu ekran kartında da aynısını yapıyor. Sıcaklıkla ilgili değil daha oyunu açar açmaz resetliyor. Bilgisayarı açmak istediğimde Power tuşuna bastığımda bazen 2. 3. basışta bazen de 10. basışta açılıyor bilgisayar. Acaba sorun güç kaynağında mı anakartta mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse kesin güç kaynağında. Arama - Olay görüntüleyicisi - windows günlükleri - sistem e girip olayın yaşandığı saatteki hataya bakın. Kernel power 41 yazıyorsa yeni güç kaynağınız hayırlı olsun.

Kernel power 41 yazıyor evet. Eski kartım r7 370 di. Bu kartta sadece oyun açtığımda kapanıyordu. yeni kartım rx 590 masaüstünde ,nette gezinirken bile ara sıra kapanıyor. stress testini başlat dediğimde hemen kapanıyor. güç kaynağım corsair vs650 3 yıl oldu. inşaallah güç kaynağındadır sorun.

Kernel power 41 yazıyor evet. Eski kartım r7 370 di. Bu kartta sadece oyun açtığımda kapanıyordu. yeni kartım rx 590 masaüstünde ,nette gezinirken bile ara sıra kapanıyor. stress testini başlat dediğimde hemen kapanıyor. güç kaynağım corsair vs650 3 yıl oldu. inşaallah güç kaynağındadır sorun.
Rx 590 boşta bile r7 370 kadar güç çektiği için boştayken bile kapanıyordur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı