Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.219 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Epic Games ile alakalı bir açık buldum. Bir oyun açıkken hesaptan çıkış yapabiliyoruz veya hesap değiştirebiliyoruz herhangi bir sıkıntı olmuyor. Ancak Steam'de böyle bir özellik yok. Sizce nasıl bir özellik bu?
Epic Games ile alakalı bir açık buldum. Bir oyun açıkken hesaptan çıkış yapabiliyoruz veya hesap değiştirebiliyoruz herhangi bir sıkıntı olmuyor. Ancak Steam'de böyle bir özellik yok. Sizce nasıl bir özellik bu?
ryzen55 Picopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 248 Çözümler 2 18 Temmuz 2023 #2 Oyununa göre değişir. Bazı oyunlar kendi platformunu kullanır.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.219 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 ryzen55 dedi: Oyununa göre değişir. Bazı oyunlar kendi platformunu kullanır. Genişletmek için tıkla... Ek launcher gerektirmeyen bütün oyunlarda oluyor diye biliyorum.
ryzen55 dedi: Oyununa göre değişir. Bazı oyunlar kendi platformunu kullanır. Genişletmek için tıkla... Ek launcher gerektirmeyen bütün oyunlarda oluyor diye biliyorum.
ryzen55 Picopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 248 Çözümler 2 18 Temmuz 2023 #4 Sythexz dedi: Ek launcher gerektirmeyen bütün oyunlarda oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde epic games overlay çıkıyorsa bu mümkün olabilir. Launcher oyuna enjekte oluyor olabilir.
Sythexz dedi: Ek launcher gerektirmeyen bütün oyunlarda oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde epic games overlay çıkıyorsa bu mümkün olabilir. Launcher oyuna enjekte oluyor olabilir.