B BRUHŞAR Femtopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #1 Eskiden de oynadığım oyunlara şu an girince ekran kapanıyor fakat hala oyuna devam edebiliyorum sesler geliyor karlı taraf ile iletişim de kurabiliyorum sizce sorun nedir?
Eskiden de oynadığım oyunlara şu an girince ekran kapanıyor fakat hala oyuna devam edebiliyorum sesler geliyor karlı taraf ile iletişim de kurabiliyorum sizce sorun nedir?
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 31 Temmuz 2021 #11 G8341 dedi: Bütün platformlarda var. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın oynadığı oyun korsan da olabilir onu diyorum bence ekran kartı yanmış 2 laptopum gitti benim bu yüzden. Artı 0 Eksi
G8341 dedi: Bütün platformlarda var. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın oynadığı oyun korsan da olabilir onu diyorum bence ekran kartı yanmış 2 laptopum gitti benim bu yüzden.
KS KS B BRUHŞAR Femtopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #12 G8341 dedi: Bu durumda ekran kartı sürücüsünü DDU ile güvenli modda silip tekrar güncel sürücüyü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat bir yararı olmadı kargolar açılsın üretici firmaya yollayacağım tekrardan hepinize teşekkür ederim arkadaşlar iyi günler dilerim Artı 0 Eksi
G8341 dedi: Bu durumda ekran kartı sürücüsünü DDU ile güvenli modda silip tekrar güncel sürücüyü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat bir yararı olmadı kargolar açılsın üretici firmaya yollayacağım tekrardan hepinize teşekkür ederim arkadaşlar iyi günler dilerim