S SingleMuffin Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 230 23 Haziran 2024 #1 Oyun oynarken aniden CMD ekranı açılıp kapandı saniyelik ve virüs olabileceğinden şüphelendim, ne yapmalıyım?
Oyun oynarken aniden CMD ekranı açılıp kapandı saniyelik ve virüs olabileceğinden şüphelendim, ne yapmalıyım?
5 531105 Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 2.416 Çözümler 12 23 Haziran 2024 #2 SingleMuffin dedi: Oyun oynarken aniden CMD ekranı açılıp kapandı saniyelik ve virüs olabileceğinden şüphelendim, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bazi oyunlar CMD ile çalışır ama yine de Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsin. craked mi oyun?
SingleMuffin dedi: Oyun oynarken aniden CMD ekranı açılıp kapandı saniyelik ve virüs olabileceğinden şüphelendim, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bazi oyunlar CMD ile çalışır ama yine de Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsin. craked mi oyun?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 Oyun orijinal ise anticheat yazılımını başlatıyor olabilir ama crack ise ihtimal yüksek.
S SingleMuffin Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 230 23 Haziran 2024 #4 hayır steamden aldığım bir oyun Malwarebytes ile bir taratayım o zaman
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #5 SingleMuffin dedi: Hayır Steam'den aldığım bir oyun Malwarebytes ile bir taratayım o zaman Genişletmek için tıkla... O zaman çok sorun değildir, dediğim gibi ekstra kod dizini çalıştırmak için açılıyordur, sorun çıkacağını sanmam.
SingleMuffin dedi: Hayır Steam'den aldığım bir oyun Malwarebytes ile bir taratayım o zaman Genişletmek için tıkla... O zaman çok sorun değildir, dediğim gibi ekstra kod dizini çalıştırmak için açılıyordur, sorun çıkacağını sanmam.
tunabeys Zeptopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #6 Crack oyunsa büyük ihtimal virüstür ama Steam'den yüklediyseniz bir şey olmaz.