Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 8 Ekim 2023 #1 AMD ekran kartına geçtim diye düşünmüştüm fakat tekrar NVIDIA ekran kartına geçtim ve bu sorun devam ediyor. Windows 11 kullanıyorum eskiden 10 kullanırken sorun yoktu. Nasıl çözebilirim çok can sıkıcı olmaya başladı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AMD ekran kartına geçtim diye düşünmüştüm fakat tekrar NVIDIA ekran kartına geçtim ve bu sorun devam ediyor. Windows 11 kullanıyorum eskiden 10 kullanırken sorun yoktu. Nasıl çözebilirim çok can sıkıcı olmaya başladı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.870 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #2 NVIDIA Denetim Masası'ndan renk ayarlarını kurcalayın biraz. Artı 0 Eksi
KS KS Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 8 Ekim 2023 #3 A Bestty dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan renk ayarlarını kurcalayın biraz. Genişletmek için tıkla... Aynı problemi AMD ekran kartıyla yaşadığımı belirtmiştim konuda. NVIDIA ayarlarından kaynaklı bir durum değil renk ayarları normal şekilde. Artı 0 Eksi
A Bestty dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan renk ayarlarını kurcalayın biraz. Genişletmek için tıkla... Aynı problemi AMD ekran kartıyla yaşadığımı belirtmiştim konuda. NVIDIA ayarlarından kaynaklı bir durum değil renk ayarları normal şekilde.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.870 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #4 Flapers dedi: Aynı problemi AMD ekran kartıyla yaşadığımı belirtmiştim konuda. NVIDIA ayarlarından kaynaklı bir durum değil renk ayarları normal şekilde. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış anlamışım. Windows 11'e geçtiğinizden beri böyleyse sürücüleri ve oyun içi grafik ayarlarını kontrol edin. Artı 0 Eksi
Flapers dedi: Aynı problemi AMD ekran kartıyla yaşadığımı belirtmiştim konuda. NVIDIA ayarlarından kaynaklı bir durum değil renk ayarları normal şekilde. Genişletmek için tıkla... Pardon yanlış anlamışım. Windows 11'e geçtiğinizden beri böyleyse sürücüleri ve oyun içi grafik ayarlarını kontrol edin.