Visual Studio kullanıyor musunuz çünkü UWP yazıyor ve anlamı universal Windows apps demek ve araştırdığım kadarıyla Visual Studio'ya eklenen bir eklenti veya uygulama vb. imiş.
UWP VStudio değil. Mağazadan indirilen tüm uygulamalar UWP'dir.Visual Studio kullanıyor musunuz çünkü UWP yazıyor ve anlamı universal Windows apps demek ve araştırdığım kadarıyla Visual Studio'ya eklenen bir eklenti veya uygulama vb. imiş.
UWP vstudio değil. Mağazadan indirilen tüm uygulamalar UWP'dir.
MSI Center UWP kullanıyor. Sanırsam ondan dolayı.Visual Studio kullanıyor musunuz çünkü UWP yazıyor ve anlamı universal Windows apps demek ve araştırdığım kadarıyla Visual Studio'ya eklenen bir eklenti veya uygulama vb. imiş.
Veya o açtığınız oyun Visual studui üzerinden kodlandıysada olabilir aynı durum.
evet msı center vardı bilgisayarımda sonradan kaldırdım ama ve her oyuna girdiğimde yapyıor yaMSI Center UWP kullanıyor. Sanırsam ondan dolayı.
Neden kaldırdınız ki?evet msı center vardı bilgisayarımda sonradan kaldırdım ama ve her oyuna girdiğimde yapyıor ya
Regedit’de birkaç ayar dosyası kalmış olabilir mi?evet msı center vardı bilgisayarımda sonradan kaldırdım ama ve her oyuna girdiğimde yapyıor ya

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.