Arkadaşlar Epic Games indirimininden yararlanarak oyun almak istiyordum. Bugune kadar pek oynamadıgım için bilmiyorum, sorunları nedir? Oynanışı etkiler mi?
Arkadaşlar Epic Games indirimininden yararlanarak oyun almak istiyordum. Bugune kadar pek oynamadıgım için bilmiyorum, sorunları nedir? Oynanışı etkiler mi?
Hocam bence şöyle yapmalısınız eğer bir oyun Steam'deki fiyatı ile Epic Games'teki fiyatı aynıysa Steam'den Epic Games'te ucuzsa Epic Games'ten Steam'de ucuzsa Steam'den almalısınız ben açıkçası öyle yapıyorum. Ayrıca oyunlarda sorun olmaz sadece yama kurarken bazı yamalar sadece Steam'e özel oluyor bilginize.
Oyuna basıp açıp oynuyorsun. Bir farkı yok. Steam'e kıyasla daha hantal bir launcher'ı var, başka bir sıkıntı yaşamazsın. Oyunları gamepad ile oynayacaksan Steam'e Steam dışı oyun ekleme şeklinde ekleyerek ayarlayabilirsin.
Şahsen Epic Games Launcher'inden oyun satın almayı pek tercih etmiyorum. O kadar kötü Launcher yapmışlar ki oyunu oynarken korsan oyun oynuyormuş hissiyatı verdiği için param olduğunda Steam'i tercih etmeye çalışıyorum.