Merhaba, bugün Xbox'ta (PC) gezinirken oyunların aşırı uygun olduğunu gördüm, örneğin SnowRunner Steam'de 22 dolarken Xbox'ta 77 lira falan. Bu oyunlar satın alınınca süresiz bizim oluyor mu ve PC için mi geçerli bu fiyatlar?
Merhaba, bugün Xbox'ta (PC) gezinirken oyunların aşırı uygun olduğunu gördüm, örneğin SnowRunner Steam'de 22 dolarken Xbox'ta 77 lira falan. Bu oyunlar satın alınınca süresiz bizim oluyor mu ve PC için mi geçerli bu fiyatlar?
Her şeyin pahalı olmasına alıştığım için uygun fiyatlı bir şey görsem acaba bir problem mi olur diye düşünüyorumOyun sayfasında oynanabilir platforma bakmanız lazım yanlışlıkla Xbox versiyon almayın![]()
Steam ve Epic kullanıyordum, XBOX iki platformdan da ucuz gelince ister istemez şüphe ediyor insan. İlk kez satın alacağım bende.1 ay game Pass aldım.
Oyunları denedim en çok hoşuma gidenler No Man's Sky ve Car machine Simulator 2021 oldu.
Almak istediğimde indirimle birlikte 250 TL tuttu hemen gittim aldım.
Şu an oynuyorum ve hiçbir sorun yok. Bende ilk başta şüphe ettim fakat hiçbir sorun yok.
Ayrıyeten uygulama sayfasında hangi platformlarda oynanabilir olduğu yazar.
Eki Görüntüle 2457694
Bu arada car mechanic 2021 öneriyor musunuz?1 ay game Pass aldım.
Oyunları denedim en çok hoşuma gidenler No Man's Sky ve Car machine Simulator 2021 oldu.
Almak istediğimde indirimle birlikte 250 TL tuttu hemen gittim aldım.
Şu an oynuyorum ve hiçbir sorun yok. Bende ilk başta şüphe ettim fakat hiçbir sorun yok.
Ayrıyeten uygulama sayfasında hangi platformlarda oynanabilir olduğu yazar.
Eki Görüntüle 2457694
Eki Görüntüle 2457690Eki Görüntüle 2457691
Her şeyin pahalı olmasına alıştığım için uygun fiyatlı bir şey görsem acaba bir problem mi olur diye düşünüyorum
Steam ve Epic kullanıyordum, Xbox iki platformdan da ucuz gelince ister istemez şüphe ediyor insan. İlk kez satın alacağım bende.
Bu arada car Mechanic 2021 öneriyor musunuz?
Cevapların için çok teşekkür ederimŞiddetle öneriyorum.
Eğer arabalara ilgin varsa tamir işlerini de seviyorsan mutlaka ama mutlaka alman gereken bir oyun. İçindeki mevcut arabalar yeterlidir fakat ben çeşit bol olsun istiyorum dersen DLC'leri de alabilirsin fakat DLC'lere gerek yoktur.
Oyunun tek sıkıntılı tarafı ilk başladığında paranı kontrol etmekte zorlanabilirsin bu nedenden ötürü tasarruflu harca ve mutlaka geliştirmeleri yap. Her hikaye arabasını şak şak alma hurdalıktan %40-80 yıpranmış parçaları alıp, sat. 15.000 biriktirdiğinde hurdalıktan araç al sat yapabilirsin.
Hızlı para kasmak için yıkama yeri ve kaynak makinesini aç 7000 bakiye yaptıktan sonra hurdalıktan 4000 - 5000'lik araç al ve kaynak makinesı ile biraz onarıp, iç dış yıkama yapıp sat böyle böyle para kasabilirsin bakiyeyi sakın 500 altına düşürme yoksa kaynak çalışmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.