SkuggaKnight Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 527 Çözümler 1 23 Ekim 2023 #1 Mesela World War Z almak istiyorum eğer alırsam Xbox hesabımın bağlı olduğu Microsoft Gmail'ne mesaj gider mi?
Mesela World War Z almak istiyorum eğer alırsam Xbox hesabımın bağlı olduğu Microsoft Gmail'ne mesaj gider mi?
Çözüm Famronty 23 Ekim 2023 Az önce mail adresimi kontrol ettim. Fatura ve satın alım detayını e-posta olarak gönderiyor.
oldvillaGGer Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 773 Çözümler 7 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #11 SkuggaKnight dedi: Evet abim Xbox hediye etmişti Game Pass içinde var ama biterse diye oyun almak istiyorum (İçinde hesabın Gmaili abine ait) Genişletmek için tıkla... Farkettirmeden çekin maili yasal bişi değildir zaten başkasının mail adresi üzerinden alım satım yapmak. Artı 0 Eksi
SkuggaKnight dedi: Evet abim Xbox hediye etmişti Game Pass içinde var ama biterse diye oyun almak istiyorum (İçinde hesabın Gmaili abine ait) Genişletmek için tıkla... Farkettirmeden çekin maili yasal bişi değildir zaten başkasının mail adresi üzerinden alım satım yapmak.
KS KS SkuggaKnight Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 527 Çözümler 1 24 Ekim 2023 #12 oldvillaGGer dedi: Farkettirmeden çekin maili yasal bişi değildir zaten başkasının mail adresi üzerinden alım satım yapmak. Genişletmek için tıkla... Nasıl çekeceğim? Artı 0 Eksi
oldvillaGGer dedi: Farkettirmeden çekin maili yasal bişi değildir zaten başkasının mail adresi üzerinden alım satım yapmak. Genişletmek için tıkla... Nasıl çekeceğim?
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #13 SkuggaKnight dedi: Evet abim Xbox hediye etmişti Game Pass içinde var ama biterse diye oyun almak istiyorum (İçinde hesabın Gmaili abine ait) Genişletmek için tıkla... Abinizin arkasından iş çevirmeyin, ona danışmanızı tavsiye ederim. En azından haberi olsun. Artı 0 Eksi
SkuggaKnight dedi: Evet abim Xbox hediye etmişti Game Pass içinde var ama biterse diye oyun almak istiyorum (İçinde hesabın Gmaili abine ait) Genişletmek için tıkla... Abinizin arkasından iş çevirmeyin, ona danışmanızı tavsiye ederim. En azından haberi olsun.
sametwayne Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #14 Arkadaşlar bölüyorum ama telefona gider mi? Artı 0 Eksi
KS KS SkuggaKnight Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 527 Çözümler 1 26 Ağustos 2024 #15 sametwayne dedi: Arkadaşlar bölüyorum ama telefona gider mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam telefons mesaj gitmez sadece hesabın kayıtlı olduğu Gmail'e oyunu aldığınıza dair fatura gönderiliyor. Artı 0 Eksi
sametwayne dedi: Arkadaşlar bölüyorum ama telefona gider mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam telefons mesaj gitmez sadece hesabın kayıtlı olduğu Gmail'e oyunu aldığınıza dair fatura gönderiliyor.
sametwayne Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #16 SkuggaKnight dedi: Hayır hocam telefons mesaj gitmez sadece hesabın kayıtlı olduğu Gmail'e oyunu aldığınıza dair fatura gönderiliyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Artı 0 Eksi
SkuggaKnight dedi: Hayır hocam telefons mesaj gitmez sadece hesabın kayıtlı olduğu Gmail'e oyunu aldığınıza dair fatura gönderiliyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
KS KS SkuggaKnight Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 527 Çözümler 1 27 Ağustos 2024 #17 sametwayne dedi: Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi