Epic Games Oyun alırken "please make purchase in your own country/region" hatası

Tedy53

Decapat
Epic Games Store'da oyun almaya çalıştığımda "please make purchase in your own country/region, if this is wrong for you, please contact admin for help." hatasını alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca VPN kullanmıyorum.

Hesap Türkiye kayıtlı ve bende Türkiye'den bağlanıyorum.

Kartınız türkiye kartı mı ?

evet
fups kart

defalarca alışveriş yaptım ilk defa yaşıyorum

Lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Başka bir kartla dener misiniz? FUPS kartların dolandırıcılıkta kullanıldığıyla ilgili söylentilere Epic ayak uydurmuşsa lydians hizmelerinin ödemelerini engellemiş olabilir.

Her seçeneği denedim örnek olarak havale seçeneğine tıkladığımda işleme geçmeden hata alıyorum.

Hala çözüm bulamadım, yardımcı olur musunuz?

Bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Her seçeneği denedim örnek olarak havale seçeneğine tıkladığımda işleme geçmeden hata alıyorum.

Hala çözüm bulamadım, yardımcı olur musunuz?

Bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Epic Games hesap ayarlarınızda dil, bölge seçenekleri Türkiye ve türkçeyse kart bilgileriyle giriş yaptığınızda ödemeyi yapması gerek. Ayrıca IP bilgilerinizide internetten sorgulatın. Lokasyonunuz doğru mu değil mi bakın.
Epic hesap ayarları:
Lokasyonu görüntüleyebileceğiniz IP sorgu sitesi:

ülke/bölge TURKEY olarak görünüyor ayrıca IP adresime baktığımda Rize'yi yani bulunduğum şehri gösteriyor ancak yine de hata veriyor.

ülke/bölge TURKEY olarak görünüyor ayrıca IP adresime baktığımda Rize'yi yani bulunduğum şehri gösteriyor ancak yine de hata veriyor.

Bunlarda doğruysa o zaman bizim elimizde bir şey kalmıyor. Epic destek üzerinden ulaşmanız son olasılık görünüyor. Desteğe ulaşmış mıydınız?

Kredi kartının limitine ulaşıldı ve işlem reddedildi. Lütfen daha fazla bilgi için kredi kartı sağlayıcınla iletişime geç. şimdi bu hatayı alıyorum, ne demek?

Kredi kartının limitine ulaşıldı ve işlem reddedildi. Lütfen daha fazla bilgi için kredi kartı sağlayıcınla iletişime geç. Şimdi bu hatayı alıyorum, ne demek?

Ya kredi kartının işlem limiti doldu ya da kartın bankası işlem yapılmaya çalışıldığı için engellemeye başlamıştır. Farklı bir kart denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…