fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #11 Tedy53 dedi: Kredi kartının limitine ulaşıldı ve işlem reddedildi. Lütfen daha fazla bilgi için kredi kartı sağlayıcınla iletişime geç. şimdi bu hatayı alıyorum, ne demek? Genişletmek için tıkla... Kartınız online alışverişe açık mı?
Tedy53 dedi: Kredi kartının limitine ulaşıldı ve işlem reddedildi. Lütfen daha fazla bilgi için kredi kartı sağlayıcınla iletişime geç. şimdi bu hatayı alıyorum, ne demek? Genişletmek için tıkla... Kartınız online alışverişe açık mı?
Tedy53 Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 393 29 Mayıs 2024 #12 Tamam şimdi işlem oldu hiçbir değişiklik yapmadan hiç bir şey değiştirmedim ama düzeldi fordest dedi: Kartınız Online alışverişe açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet açık ve defalarca aynı kart ile alışveriş yaptım Epic Games Store'dan Konuyu kapatır mısınız lütfen. Son düzenleme: 31 Mayıs 2024
Tamam şimdi işlem oldu hiçbir değişiklik yapmadan hiç bir şey değiştirmedim ama düzeldi fordest dedi: Kartınız Online alışverişe açık mı? Genişletmek için tıkla... Evet açık ve defalarca aynı kart ile alışveriş yaptım Epic Games Store'dan Konuyu kapatır mısınız lütfen.