Oyun almak mı, kiralamak mı?

DwightSchrute

Femtopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar, sizlerin bu konudaki görüşlerini merak ediyorum; sizce oyunları almak mı daha mantıklı yoksa Game Pass, EA Play tarzı hizmetler kullanıp oyunları "kiralamak" mı daha mantıklı? Yoksa oyundan oyuna değişiyor mu? Siz nasıl bir yol izliyorsunuz? Bence yakın gelecekte bütün dijital hizmetler (dizi&film, oyun, yazılım...) kiralama üzerine yoğunlaşacak (çoğu zaten sadece kiralama seçeneği sunuyor örnek adobe), ve sadece kiralama seçenekleri sunulacak bu yüzden satın almak mantıksız. Ama Steam kütüphanenizin aslında bir koleksiyon olması da bambaşka bir duygu...

Ben oyun, dizi, filmi istediğim zaman başlayıp istediğim zaman ara verip, istediğim zaman bitirip, üzerinden yıllar geçtikten sonra tekrar tekrar da oynamak isterim. O yüzden fiyat olarak ne kadar avantajlı olsa da o abonelik sistemleri hiç bana göre değil.

Şu an abone olabilirim ama 3 ay sonra, 1 yıl sonra tam yeniden bakmak istediğim oyun olduğunda belki de abonelik parası verecek imkanım olmayacak. Bir kere alayım cebimde dursun, istediğim zaman elimin altında olsun.

Abonelik sistemleri; markette ürün tanıtmak için bir dilim sucuk veren standlar olur ya, işte öyleymiş gibi geliyor bana. Tadımlık. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı