Oyun almak pişmanlık mı?

yekos

Decapat
Daha fazla  
Ben birkaç sene içinde biraz oyun topladım geçenlerde indirimde olan RDR 2'yi aldım (600 TL) ve oyunları kendi paramla almıyorum. Yani ailemden rica ediyorum onlar da sağ olsun beni kırmadılar ama RDR'yi daha önce oynadığım için neredeyse yüzüne bakmadım. Şimdi düşününce bir anlık hevesle alıp paramı çöpe attığımı düşünüyorum. Sizin bu konuda görüşleriniz neler?

Oynuyorsan çöpe atmak olmuyor da ailenin maddi durumu kötüyse almasan daha iyi olur tabii.

Hayat, zaten hevesler ve zevkler uğruna yaşanır. Sadece çok abartmayın yeter.

İlla bir gün oynarsınız. Harçlığımla indirim dönemlerinde alıyorum baya oyun. Örnek olarak Uncharted,TLOU, Tomb Raider serilerin aldım. Tomb Raider hariç hepsini oynadım ama illa bir gün Tomb Raider oynarım.

Sağlam bir indirimden oyun alınca hiç pişmanlık yaşamam. Sonuçta almasam 2-3 katına geri çıkacak. Oynamayacağınız oyuna para verilince pişmanlık yaşamanız normal.

Bugün oynamasan yarın oynarsın. En fazla hesabından arkadaşın yeğenin filan oynar. Kütüphaneye eklenen oyun her ne kadar tamamen senin olmasa da olağan üstü bir şey olmadıktan sonra çıkmaz. İleride illaki tekrar bakarsın, hiçbir şey olmasa Online'a girersin RDR2 de.

Eskiden orijinal oyun takılan kim vardı? Steam TL ile milleti alıştırdı. Daha sonra bunu kültür haline getirdi. Sanki kütüphanede binlerce oyun olunca millet kasım kasım kasılıyor. Oynamıyorsan neden alıyorsun ki? Hem de başkasının parası ile. Bence ayıp, bu devirde para kolay kazanılmıyor. Hele başkasının emeğini çarçur etmek çok yanlış.

Hocam kendi paranızı kazanmaya başlayınca oyun alırsınız. Gerek yok aileni zor duruma sokmaya. İnternetten indir geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…