Swexys Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #1 Papara ile ilk oyun aldığımda sorun yoktu fakat 2 gün sonra tekrar almaya çalıştığımda "looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods." hatasi aliyorum.
Papara ile ilk oyun aldığımda sorun yoktu fakat 2 gün sonra tekrar almaya çalıştığımda "looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another Card or other payment methods." hatasi aliyorum.
Erayy Can Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #2 Nasıl çözdün hocam?
Swexys Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #3 Erayy Can dedi: Nasıl çözdün hocam? Genişletmek için tıkla... Çözümü yok gibi Epic Games'e yazdım cevap alamadım sanırım bu genellikle indirim zamanlarında oluyor böyle olduğu zaman ben Gpay ile ödüyorum.
Erayy Can dedi: Nasıl çözdün hocam? Genişletmek için tıkla... Çözümü yok gibi Epic Games'e yazdım cevap alamadım sanırım bu genellikle indirim zamanlarında oluyor böyle olduğu zaman ben Gpay ile ödüyorum.
U umte29 Zeptopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #4 papara kullanıyorum gpay kullanma şansım da yok nasıl çözülebilir sizce?