Steam Oyun almaya engel oluyor

YLNZKRT99

Decapat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X3D

İşlemci Soğutucu: Dark Freezer X120

Anakart: Asus Tuf Gaming B550-PLUS AMD AM4 DDR4 ATX

Ram: G.Skill 32GB(2x16) Ripjaws V 3200mhz CL16 DDR4 Ram

Ekran Kartı: Asus RX 6750 XT Dual OC Edition DUAL-RX6750XT-O12G 192 Bit GDDR6 12 GB

SSD: SanDisk SSD Plus 480GB Sata3 SSD

HDD: Seagate Barracuda 2TB 3.5" 7200RPM 256MB Cache Sata 3 HDD

Power Supply: High Power 600W 85+ Bronze ECO PSU

Kasa: Dark GUARDIAN RGB Gamer Case
Meslek
Güvenlik
Arkadaşlar merhaba. Bugün halihazırda devam eden yaz indirimlerinden yararlanmak istedim. Fakat, Steam bana bu şekilde bir uyarı verdi. Alışveriş tutarı yaklaşık 3700 TL. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Steam'in bana vermiş olduğu bildirinin türkçesi;

Satın alma işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz, kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Bazı durumlarda, kredi kartı şirketinizin hesabınızdaki parayı 'bloke' edebileceğini ancak sizden herhangi bir ücret alınmayacağını unutmayın. Aşağıda görüntülenen bilgilerdeki hataları düzelttikten sonra, satın alma işleminizi tekrar deneyin.

Dosya Ekleri

• IMG_20230706_080238.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'e para yükleyip almayı denediniz mi?
Evet denedim, lakin aynı hata ile karşılaştım. Hatta başka sitelerden steam cüzdan parası almayı deniyecektim ki stokların bittiğini gördüm. Biraz bekliyeceğim, ondan sonra tekrar denerim herşeyi. Artık şansa kaldı. Bankayı iki kere aradım. Durumu anlatmama rağmen çözmediler. Çözülebilen bir sorun çünkü. Başkalarının da başına geldiğinde, banka ile görüşerek çözebiliyorlar. En büyük örneği "Enis Kirazoğlu" . Öneriniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…