APU'da mantıklı olabilir ama size bir şey daniscam:
RX 550
Ryzen 3 1200
A320M a Pro
8 RAM
240 SSD
300 PSU'lu kasa.
Eksiklerde yardımcı olur musun?
Benim elimde ryzen 3 1200 var kendim kullanıyordum yükselttiğim için kaldı istersen değerlendirAPU'da mantıklı olabilir ama size bir şey daniscam:
RX 550
Ryzen 3 1200
A320M a Pro
8 RAM
240 SSD
300 PSU'lu kasa.
Eksiklerde yardımcı olur musun?
Peki Rx 550 ile Ryzen 3 1200 darboğaz yaparmi veya bı sıkıntı yaparmı?APU daha mantıklı hocam bu sistemden çünkü dahili kartı RX550 ile aynı hatta biraz daha iyi işlemc gücü de 1200'den çok daha iyi.
3 1200 dem memnunmusun hangi ekran kartı ile kullanıyordnBenim elimde ryzen 3 1200 var kendim kullanıyordum yükselttiğim için kaldı istersen değerlendir
Peki RX 550 ile Ryzen 3 1200 darboğaz yaparmi veya bir sıkıntı yapar mı?
3 1200 dem memnun musun hangi ekran kartı ile kullanıyordn
Bu arada bana güvenerek iş yapma bende o işlemci bunun bu bunun diye araba hastaları gibi her ayrıntısını bilmiyorum tuşa basınca açılıyor bana yetiyo :dKanka şöyle ben 3 1200'den memnundum cs:go lol falan sorunsuz oynayabiliyordum ama biraz daha alışkanlığım değişti sürekli arkadaşlarım geldiği için fifa 23 falan o tarafa kaymıştım e haliyle fifa 23 için de biraz değişiklik yapmam gerekti öyle düşün ekran kartım rx 570
Valo ort. kaç fps aliodun knkKanka şöyle ben 3 1200'den memnundum cs:go lol falan sorunsuz oynayabiliyordum ama biraz daha alışkanlığım değişti sürekli arkadaşlarım geldiği için fifa 23 falan o tarafa kaymıştım e haliyle fifa 23 için de biraz değişiklik yapmam gerekti öyle düşün ekran kartım rx 570
Bu arada bana güvenerek iş yapma bende o işlemci bunun bu bunun diye araba hastaları gibi her ayrıntısını bilmiyorum tuşa basınca açılıyor bana yetiyo :d
valo mu sitesine bile girmedimValo ort. kaç fps aliodun knk
valo mu sitesine bile girmedim
Ama hatırladığım kadarıyla valo biraz üzebilir ekran kartında düşük çünkü sadece işlemciyle biten bir durum değil buValo ort. kaç fps aliodun knk
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.