Oyun amaçlı 6 bin TL sistem önerisi

Melih3301

Decapat
Daha fazla  
6 bin TL kasa toplamak istiyorum. Valorant 1080p 100 FPS yeter, fazlasına gerek yok. Zaten sadece Valorant ve LoL oynuyorum. F/p sistem önerir misiniz?

Butçeyi 8.5K yaparsan sana kendi kullandığım APU sistemi önerebilirim Valorant en yüksek ayarlarda 200'den aşağı düşmedi.
Söyleyin hocam fikirlere açığım

valo mu sitesine bile girmedim

Ama hatırladığım kadarıyla valo biraz üzebilir ekran kartında düşük çünkü sadece işlemciyle biten bir durum değil bu
Yt de testte 1080p low da 100-150 fps alıyor banada yeter bu die düşündüm öğrenci olduğum için low yeto

Yt de testte 1080p low da 100-150 fps alıyor banada yeter bu die düşündüm öğrenci olduğum için low yeto
R5 5600G
Xpg 3200Mhz Cl16 ram 2x8
Adata legend 700 m.2 SSD 512gb
650W 80+ power gigabyte B450mk anakart
RGB kasa var kumandalı size linkini atabilirim ama anakart MSI hocam diğer parçalar aynı.

Kral dediğim gibi bana güvenerek yapma kendimce konuşuyorum. Bana kalsa şu an kullandığım sistemde yüklemem gereken o kadar şey vardır ki belki de bi driver güncellerken bile monitöre yumruk atasım geliyor hangisi doğru diye o yüzden takılma. Eğer istersen işlemci var elimde aklında olsun

Kral dediğim gibi bana güvenerek yapma kendimce konuşuyorum. Bana kalsa şu an kullandığım sistemde yüklemem gereken o kadar şey vardır ki belki de bi driver güncellerken bile monitöre yumruk atasım geliyor hangisi doğru diye o yüzden takılma. Eğer istersen işlemci var elimde aklında olsun
Satılık mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı