6 bin TL kasa toplamak istiyorum. Valorant 1080p 100 FPS yeter, fazlasına gerek yok. Zaten sadece Valorant ve LoL oynuyorum. F/P sistem önerir misiniz?
Söyleyin hocam fikirlere açığımButçeyi 8.5K yaparsan sana kendi kullandığım APU sistemi önerebilirim Valorant en yüksek ayarlarda 200'den aşağı düşmedi.
Yt de testte 1080p low da 100-150 fps alıyor banada yeter bu die düşündüm öğrenci olduğum için low yetovalo mu sitesine bile girmedim
Ama hatırladığım kadarıyla valo biraz üzebilir ekran kartında düşük çünkü sadece işlemciyle biten bir durum değil bu
R5 5600GSöyleyin hocam fikirlere açığım
Yt de testte 1080p low da 100-150 fps alıyor banada yeter bu die düşündüm öğrenci olduğum için low yeto
Kral dediğim gibi bana güvenerek yapma kendimce konuşuyorum. Bana kalsa şu an kullandığım sistemde yüklemem gereken o kadar şey vardır ki belki de bi driver güncellerken bile monitöre yumruk atasım geliyor hangisi doğru diye o yüzden takılma. Eğer istersen işlemci var elimde aklında olsunSöyleyin hocam fikirlere açığım
Yt de testte 1080p low da 100-150 fps alıyor banada yeter bu die düşündüm öğrenci olduğum için low yeto
Satılık mi ?Kral dediğim gibi bana güvenerek yapma kendimce konuşuyorum. Bana kalsa şu an kullandığım sistemde yüklemem gereken o kadar şey vardır ki belki de bi driver güncellerken bile monitöre yumruk atasım geliyor hangisi doğru diye o yüzden takılma. Eğer istersen işlemci var elimde aklında olsun
Maalesef evet sana hediyem olsun isterdim gerçekten ama 3 4 gün önce işsiz kaldığım için her kuruş kıymete biliyor bilirsin...Satılık mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.