Oyun amaçlı SSD almak

Aynı GPU'ya sahiptim ve büyük ihtimal 7200U kullanıyorsunuz. O takılmalar normal.

250 tl civarında

Diğer arkadaşların dediği gibi SSD FPS yükseltmez, ama bekleme süreleri büyük oranda azalır. Ayrıca açık dünya oyunlarında olan anlık takılma ve donmalar da azalabilir SSD ile.

RAM'i çift slot 8 yaparsanız FPS 5 10 artar diye düşünmekteyim.

Rust gibi bir oyun oynamıyorsan SSD çok da işine yaramaz, fakat bilgisayar genel olarak hızlansın, bekleme ekranları çabuk yüklensin vs. diyorsan SSD almanı öneririm.

Rust gibi bir oyun oynamıyorsan SSD çok da işine yaramaz, fakat bilgisayar genel olarak hızlansın, bekleme ekranları çabuk yüklensin vs. diyorsan SSD almanı öneririm.
peki bu takılmaların sebebi hdd arızalı olduğundan olabilir mi ? çünkü daha önce fps oyunlarını oynayıp herhangi bir sıkıntı yaşamıyordum.

Peki bu takılmaların sebebi HDD arızalı olduğundan olabilir mi? Çünkü daha önce FPS oyunlarını oynayıp herhangi bir sıkıntı yaşamıyordum.

Bir ihtimal var, fakat oyunlar sürekli güncellendiği için bilgisayarlar da bir süre sonra yetememeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…