Oyun arkadaşı arayışı

Emirhassed

Picopat
Herkese selam,

Ryzen 5 3600 ve RX 5600 XT'li bir sistem topladım fakat beraber oyun oynayabileceğim hiç arkadaşım yok. Yaşım 16. 18-19 yaş aralığında oyun oynayabileceğim -hatta yaşı 20-25 bile olur, benden büyük olsun yeter-, samimi konuşacağım birileri olursa sevinirim. 3-4 kişi olsak mükemmel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam,

Ryzen 5 3600 ve RX 5600 XT'li bir sistem topladım fakat beraber oyun oynayabileceğim hiç arkadaşım yok. Yaşım 16. 18-19 yaş aralığında oyun oynayabileceğim -hatta yaşı 20-25 bile olur, benden büyük olsun yeter-, samimi konuşacağım birileri olursa sevinirim. 3-4 kişi olsak mükemmel olur.

3600+5600XT sistemin var mutlu sanıyorlar.
Dostum senin yerinde olsam RDR2 alıp sabaha kadar at sürerdim.

Abi yemminle arkadaş bulsam eğlensem dönüm noktam olacak tek başıma CS:GO girip bilgisayarı kapatıyorum hiç zevk almıyorum keşke arkadaşım olsa ya.
Herkes çok gergin, online oyunlarda biriyle iletişime geçmeye korkuyorum. Tavsiyem hikayeli oyunlara yönelmen, en azından bir süreliğine. Ufukta Cyberpunk var. Detroit Become Human, Quantum Break, Tomb Raider, Red Dead Redemption gibi oyunlara bakabilirsin.

Herkes çok gergin, Online oyunlarda biriyle iletişime geçmeye korkuyorum. Tavsiyem hikayeli oyunlara yönelmen, en azından bir süreliğine. Ufukta Cyberpunk var. Detroit Become Human, Quantum Break, Tomb Raider, Red Dead Redemption gibi oyunlara bakabilirsin.

Hocam ben öyle arkadaş ortamlarını felaket seviyorum hikayeli oyunlarda yalnızlık hissiyatı oluyor Witcher 2, 3 aldım kurduktan sonra bir kere açmadım.
Discord'dan topluluk sunucularına katılabilirsin ya da Twitch'den yayıncıların sunucularına girip oyun arkadaşı bulabilirsin.

Hocam oralarda yaşı 13'ü geçen yok 17-25 arası kaliteli sunucu var mı?

Hocam ben öyle arkadaş ortamlarını felaket seviyorum hikayeli oyunlarda yalnızlık hissiyatı oluyor Witcher 2, 3 aldım kurduktan sonra bir kere açmadım.
E kısmet tabi bu işler. Yıllardır online oyun oynuyorum, bir kere denk geldi bir ekiple tanıştım. 4 yıldır onlarla oynuyorum, daha başkasına rastlamadım böyle konuşabileceğim. Öyle çevremde filan da okul olsun şu olsun bu olsun oyun oynayan insan evladı yok. Şans yani, bir kere denk geldi akıp gidiyoruz. Mesela ben o gün o oyuna girmeseydim belki halen yalnızdım.

E kısmet tabii bu işler. Yıllardır Online oyun oynuyorum, bir kere denk geldi bir ekiple tanıştım. 4 yıldır onlarla oynuyorum, daha başkasına rastlamadım böyle konuşabileceğim. Öyle çevremde falan da okul olsun şu olsun bu olsun oyun oynayan insan evladı yok. Şans yani, bir kere denk geldi akıp gidiyoruz. Mesela ben o gün o oyuna girmeseydim belki halen yalnızdım.

Ah keşke öyle bir arkadaş topluluğu denk gelse hocam ya yemmin ederim çok isterim denk gelmesini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı