Oyun arkadaşı arıyorum

Egeax

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar, herkese iyi sosyaller. Cidden benimle oynayacak, sağlam ve saygın arkadaş (lar) arıyorum. Oynadığım oyunlar ektedir;

• Fortnite: yaklaşık 850 saat, CH1 S7'den beri oynuyorum. Gayet fazla bilgim var. En fazla plat III'e çıktım. Elite ve champion'a kasabilirim.
  • League of Legends: yaklaşık 200 saat, mainim Lux, oynamak hoşuma gidiyor. orman, mid lane ve top oynayabilirim.
  • GTA V: yaklaşık 350 saat, iyi bir aim, iyi bir oyun bilgisi ve zevkine sahibim.
  • CS 2: 300 saat, ortalama bir aim, yoldaş rankım Nova 4, rekabetçi oynayabilirim.

oynadığım oyun ve ek bilgileri yukarıda mevcuttur. Uygun olan arkadaşlar isterlerse benimle iletişime geçebilirler. Teşekkürler.

Arkadaşlar selamlar, herkese iyi sosyaller. Cidden benimle oynayacak, sağlam ve saygın arkadaş (lar) arıyorum. Oynadığım oyunlar ektedir;

• Fortnite: yaklaşık 850 saat, CH1 S7'den beri oynuyorum. Gayet fazla bilgim var. En fazla plat III'e çıktım. Elite ve champion'a kasabilirim.
  • League of Legends: yaklaşık 200 saat, mainim Lux, oynamak hoşuma gidiyor. orman, mid lane ve top oynayabilirim.
  • GTA V: yaklaşık 350 saat, iyi bir aim, iyi bir oyun bilgisi ve zevkine sahibim.
  • CS 2: 300 saat, ortalama bir aim, yoldaş rankım Nova 4, rekabetçi oynayabilirim.

oynadığım oyun ve ek bilgileri yukarıda mevcuttur. Uygun olan arkadaşlar isterlerse benimle iletişime geçebilirler. Teşekkürler.

Fortnite gelirseniz hafta sonları (bazen hafta içleri) derece kasarız.

Kullanıcı adım: Everyonexe.

Direk Fornite'dan ekle PS4 oyuncusuyum.

Son düzenleme:

GTA 5 de Pegassi Torero'n var mı satabilir misin?

GTA 5 de Pegassi Torero'n var mı satabilir misin?
İstediğin her şey var dostum :)

Fortnite gelirseniz hafta sonları (bazen hafta içleri) derece kasarız.

Kullanıcı adım: Everyonexe.

Direk Fornite'dan ekle PS4 oyuncusuyum.
Tamamdır. Eve gittiğimde ekleyeceğim. Oynayalım.

Ekle, arada CS gireriz.

Sign In
Tamamdır, eve gittiğimde ekleyeceğim, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı