Oyun arkadaşı

zatmund98

Yoctopat
Daha fazla  
Oyun arkadaşı arıyorum. Yaşım 20. benimle oynayacak arkadaşların yaşı önemli değil yeter ki kafa dengi olalım. Arkadaşlarımın hiçbiri oyun oynamadığı için akşamları eve gelince canım sıkılıyor, oyun oynuyorum ama tek başıma sıkıyor bazen o yüzden oyun arkadaşı arıyorum. Bilgisayarımın durumu iyi, günümüz oyunlarını rahat bir şekilde oynatıyor. İndirimlerdede bayağı bir oyun alacağım. Siz de benim gibi arıyorsanız Steam hesabımın linkini bırakıyorum: Steam Community :: Uğur Deniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
BF1, BF5, FH4, GTA 5, sandstorm, RS2 Vietnam, enlisted, for Honor oynuyor musun veya oynamayı düşünür müsün?
Oyun arkadaşı arıyorum. Yaşım 20. benimle oynayacak arkadaşların yaşı önemli değil yeter ki kafa dengi olalım. Arkadaşlarımın hiçbiri oyun oynamadığı için akşamları eve gelince canım sıkılıyor, oyun oynuyorum ama tek başıma sıkıyor bazen o yüzden oyun arkadaşı arıyorum. Bilgisayarımın durumu iyi, günümüz oyunlarını rahat bir şekilde oynatıyor. İndirimlerdede bayağı bir oyun alacağım. Siz de benim gibi arıyorsanız Steam hesabımın linkini bırakıyorum: Steam Community :: Uğur Deniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı