stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.461 Çözümler 1 1 Mayıs 2021 #1 Valorant, CS:GO, GTA 5, Forza ve Minecraft gibi oyunları oynuyorum. Herhangi bir sınırlamam yok. Ne zevk veriyorsa onu oynuyorum. Eğlenmesini bilen arkadaş arıyorum. Discord: stvwolf#1495.
Valorant, CS:GO, GTA 5, Forza ve Minecraft gibi oyunları oynuyorum. Herhangi bir sınırlamam yok. Ne zevk veriyorsa onu oynuyorum. Eğlenmesini bilen arkadaş arıyorum. Discord: stvwolf#1495.
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 553 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2021 #2 CS:GO ve Minecraft'ı oynuyorum, komiğimdir aynı zamanda iyi oynarım sadece yaş sıkıntı kaç yaşındasınız?
CS:GO ve Minecraft'ı oynuyorum, komiğimdir aynı zamanda iyi oynarım sadece yaş sıkıntı kaç yaşındasınız?
stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.461 Çözümler 1 1 Mayıs 2021 #3 Demir Scaletta dedi: CS:GO ve Minecraft'ı oynuyorum, komiğimdir aynı zamanda iyi oynarım sadece yaş sıkıntı kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... 16.
Demir Scaletta dedi: CS:GO ve Minecraft'ı oynuyorum, komiğimdir aynı zamanda iyi oynarım sadece yaş sıkıntı kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... 16.