Oyun bağımlısıyım

Yazık kafana büyük ihtimal e-spor hayali kuruyorsun ve durumu kendine yediremiyorsun, o para ömür boyunca yetecek mi? Ne kadar çocuksu bir davranış yaşınızdan ötürü galiba.

Beni güldürüyorsun 16 yaşindaki çocuk bana neler diyor hayatımda düşünmedim e sporcu olmayı zaten olamam iyi değilim sadece gerçekleri söylüyorum Discord eklersen yaşımıda öğrenebilirsin JESUS#0367

Hala anlamıyor para olmasa adam okul bırakık e sporcu olur, peki geleceğe yatırım yapmak diye bir şey biliyor musun?

Bu videoları izleyerek inşallah bilgilenebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ergensen yüksek ihtimalle bağımlısındır bende senin kadar büyük olmasamda 7. sınıfa giden oyun bağımlısıyım.

Ceza yemişsin zaten nasıl bir tip olduğun belli daha fazla cevap vermeyeceğim, aynen sen bırak okulu belki e-sobbcu olursun.

Bende seninle aynı şekildeydim. Oyun oynarken bir yandan zevk alıyorsun bir yandan hayatının derslerinin nereye gittiğini sorguluyorsun. 2 Ay önce yazılıma başladım ve artık bazı şeyleri daha rahat düşünebiliyorum daha rahat anlayabiliyorum sanki beynimde yer açılmış gibi. Kitap okumak ile aynı diyebilirim. Dediğin gibi format atıp bir anda oyunu bırakamazsın bu mümkün değil. Ne kadar güçlü bir iradeye sahip olursan ol. Sana önerim kitaba başla veya yazılım olabilir. İkisi de tadını aldığın zaman müthiş zevk veriyor.

Ekonomik bağımsızlığınızı elinize almadığınız sürede yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Tutumları gayet belli ve iyi. Ben de çocuğum olsa aynısını yaparsım. Oyun oynayarak hiçbir yere gelemezsiniz. Bu oyun furyası da diğer akımlar gibi bitecek. Özendiğiniz insanlar bir gün meslek diye yaptığı işten para kazanamayınca "ah" diyen onlar, iyi ki özenmemişim diyen siz olacaksınız.
Ne insanlar tanıyorum ki çok çalışkan olup yüksek dilimlere girebilmiş ancak oyuna başlayıp bütün çalışkanlığını ve disiplini kaybedip notları çok düşenler var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…