Oyun bağımlısıyım

Reis Discord versene bir sohbet edelim senle güzel senin için de sakıncası yoksa

Reis verebiliyorsan Discord'unu, kullanmıyorsan telefon numaranı falan yazabilir misin? Bir sohbet edelim istiyorum senin için de sakıncası yoksa.

Bence sen bu kişiyi dinleme. Altta yazdıklarından sonra, ciddi olduğunu düşünmüyorum.

Dediğim gibi, eğer anlattıklarının tamamı doğruysa bence şunları yap:
Bir ekleme yapayım. Ailene durumu açıklarken özellikle şu söylediklerini vurgulamalısın bence:
Bu mesajlara tıklayıp devamını okuman lazım. Alıntılar görünmüyor.

Öncelikle merhaba,ben de böyle şeyler yaşamıştım çarem ise bir kız arkadaş oldu.

Öncelikle merhaba, ben de böyle şeyler yaşamıştım çarem ise bir kız arkadaş oldu.

Kız arkadaşım vardı. 7 aylık bir ilişkimiz 3-4 hafta önce bitti. Beni oyundan zamanımın bitmesi dışında kaldıran tek şey oydu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam grev yapın. En kolay ikna yöntemi. Çalışmıyorum deyin. Benim derslerim iyi, kendi hayalimi gerçekleştirmek istiyorum deyin. Gerekmediği sürece de e-spor kelimesini kullanmayın.

Hocam, grev yapın. En kolay ikna yöntemi. Çalışmıyorum deyin. Benim derslerim iyi, kendi hayalimi gerçekleştirmek istiyorum deyin. Gerekmediği sürece de e-spor kelimesini kullanmayın.
Babam çok sert biri. Onu yaparsam odamdan dışarı çıkmama izin vermez, her şeyi elimden alır, hayatı bana zehir eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…