A Anoteymur Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 RAM 8 ram Ekran kartı GTX960 4gb İşlemci i3-3210 Herhangi bir oyuna girdiğimde bilgisayar mavi ekran veriyor fakat bir program çalıştırdığımda vermiyor. Anlam veremedim. Yardım ederseniz.
Herhangi bir oyuna girdiğimde bilgisayar mavi ekran veriyor fakat bir program çalıştırdığımda vermiyor. Anlam veremedim. Yardım ederseniz.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Mavi Ekran Hata Analizi Windows’ta karşılaşılan “Blue Screen of Death” (BSOD) hatalarının analizi. Hata kodları, çökmelere neden olan sürücüler, bellek hataları ve çözümler için detaylı rehberler. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Mavi Ekran Hata Analizi Windows’ta karşılaşılan “Blue Screen of Death” (BSOD) hatalarının analizi. Hata kodları, çökmelere neden olan sürücüler, bellek hataları ve çözümler için detaylı rehberler. www.technopat.net