Oyun beğenememeye başlamak

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar yaşım 9 10'ken abim ne açarsa oynardım ve hepsinde de eğlenirdim. Steam yaz indirimleri geldiği için liste videolarına bakayım dedim, YouTube'dan videolara baktım toplam 600 oyundan bir tanesi alıp da oynayayım dedirtmedi oyunlardan mı soğuyorum? Yoksa kendime uygun oyun mu bulamıyorum? Yaşım 16.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlar ara ara oyunlardan soğuyabilir illaki karşınıza kaliteli oyunlar çıkacaktır.

Steam yaz indirimi videolarındaki oyunların çoğunu bende beğenmiyorum. Ne tarz oyunlar beğendini kendince bir düşün ve ona göre oyunlar ara.

Benzer durumdan muzdaribim. Aramızda 20 yaş kadar var ama derdimiz aynı.

İnsanın canının sıkılması kadar doğal bir durum yok; eğlencesinden sıkılmasının da.

HOI4'e sardım, hatta indirimlerden ek paketlerini aldım. Ama oynayasım yok. Eski oyunları tekrar indirdim. Yok =)

Çok tecrübeli olmasam da bu konuda eğer bir şeyden canım sıkılıyorsa olduğum durumdan rahatsızımdır. Ya oyundan tamamen uzaklaşıp MinikEgo ile oynuyorum. Kendimi geliştirmeye biraz daha vakit ayırıyorum. İşimle alakalı formlarda geziyorum; diğer sorumluluklarıma yoğunlaşıyorum. Aylık raporumu hazırlamam gerekiyor mesela, deadline'ım perşembe muhtemelen bugün bitirip, yarın ve ertesi günün sürprizlerini bekleyeceğim.

Bazen hayata hazırlanmak, sürprizlere yer açmak lazım diye düşünüyorum.

Kesinlikle Aynısı
Geçenlerde Subnautica yükle dedi arkadaşım ya dedim neymiş bu oyun açtım yaratıcı modda oynamaya başladım sarmadı ondan sonra kendisi geldi hayatta kalma modu açtı ya şöyle söyleyeyim acayi sardı günde 6-7 saat oynamaya başladım baktım ondan sonra oda sıkmaya başladı onu da bıraktım 2 haftadır falan oyun oynamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…