Oyun Bilgisayarı İçin İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Ekran kartınız nedir?
En güncel sistemi edinmek istiyorum. i7 7700k nın iyi olduğunu söylüyorlar benchmarklarda ryzendan daha iyi bir performans sergiliyormuş oyunlarda. Ama ryzen diyorsanız tamamdır. Ekran kartım Gtx 1080, en azından aklımda bu var. Ti yapmalı mıyım?

En güncel sistemi edinmek istiyorum. i7 7700k nın iyi olduğunu söylüyorlar benchmarklarda ryzendan daha iyi bir performans sergiliyormuş oyunlarda. Ama ryzen diyorsanız tamamdır. Ekran kartım Gtx 1080, en azından aklımda bu var. Ti yapmalı mıyım?

Ryzen 1800X ve GTX 1080 TI yaparsanız dünyadaki en iyi bilgisayarlardan birine sahip olmuş olursunuz o kadar. :D

Pahalı olacak baya:

Inno3D GEFORCE GTX 1080 TI 11GB FOUNDERS EDITION

AMD Ryzen 7 1800X Soket AM4 3.6GHz - 4.0GHz 20MB Önbellek 95W 14nm İşlemci

GTX 1080, Ryzen 1700 ve 2K monitör sizi fazlasıyla götürür. Fazlasına gerek yok.
Dediğim gibi, en güncel sistemi edinmek istiyorum. 1800x ile geleceğe de yatırım yapmış olmaz mıyım? Şu anki fikrim şöyle ki, ben bir bilgisayar toplayayım beni en az 10 yıl götürsün ve en günceli olsun.

Dediğim gibi, en güncel sistemi edinmek istiyorum. 1800x ile geleceğe de yatırım yapmış olmaz mıyım? Şu anki fikrim şöyle ki, ben bir bilgisayar toplayayım beni en az 10 yıl götürsün ve en günceli olsun.
Sizin belli bir bütçe limitiniz yok mu? Yoksa ben buraya en güncel ve en yüksek kalite parçalardan eksiksiz bir bilgisayar da toplarım fakat çok daha F/P odaklı sistemler toplamak bence daha mantıklı, illa da en güncelini almaya takılmayın bence.

Ryzen 1800X ve GTX 1080 TI yaparsanız dünyadaki en iyi bilgisayarlardan birine sahip olmuş olursunuz o kadar. :D

Pahalı olacak baya:

Inno3D GEFORCE GTX 1080 TI 11GB FOUNDERS EDITION

AMD Ryzen 7 1800X Soket AM4 3.6GHz - 4.0GHz 20MB Önbellek 95W 14nm İşlemci
Alışverişimi Vatan Bilgisayar'dan yapmayı planlıyorum. Orada biraz daha ucuza geliyor her şey gördüğüm kadarıyla. Bir sorum olacak, GTX 1080 TI'ın markası önemli mi? Asus var, msi var, inno3d var.

10 Yıl çok uzun bir süre.

GTX 1080 TI ve Ryzen 1800X almalısınız o zaman şu an en güncel sistem budur.

Yani ne kadar götürür bilmiyorum ama en fazla bu götürür götürebilirse.

Alışverişimi Vatan Bilgisayar'dan yapmayı planlıyorum. Orada biraz daha ucuza geliyor her şey gördüğüm kadarıyla. Bir sorum olacak, GTX 1080 TI'ın markası önemli mi? Asus var, msi var, inno3d var.

Asus, MSI, Zotac, Inno 3D, Gigabyte, gibi bilindik markalar olsun yeterli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı