Oyun Bilgisayarı İçin İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Tabi tornavida önemli

En son o geliyormuş bir de. Elinizle sıkarsınız vidaları

Hocam sizin monitör hariç 7200 TL bütçeniz mi var ?
Yahu ceza yedim bir kısaltmayı küçük harflerle yazdığım için, kusura bakma 1 günlük ceza idi. F5 atarak yazma hakkımın gelmesini bekledim sonunda geldi. En son onun geldiğini nereden biliyorsun? Bütçem yaklaşık oralarda ama ben de tam olarak bilmiyorum. 7200 değil bu arada, kasanın linkini de başa koydum. Bir de monitör önerir misin? En az 3600'e buluyorum ben çok fazla o da.

Son düzenleme:
Eğer tahmininiz doğru ise zaten LYS'den bir ay önce falan almayı düşünüyordum. Peki Vatan'a gelir mi direk sizce? Bu arada sizce de nanokatalog'dan alışveriş yapmalı mıyım Vatan daha ucuz olsa bile?
Her siteden bak hangisinde ucuzsa o parçayı ordan al.

Freesync monitör bana çok saçma olmaz mı? G-sync lazım bana, gtx1080. Ayrıca 2k ve yüksek hz tercihim. 4k uçuk olur bana.

En düşük fiyatlısı bu herhalde değil mi?
Zaten G-Sync nedense çok pahalı, FreeSync'e göre. Adamlar hem kartları pahalı çıkarıyor hem teknolojiyi. Aynen hocam Hz yüksek G-Sync ve 2K fiyatlar bu civarlarda. Bu hepsinden yüksek Hz olarak bence makul fiyatı.

Zaten G-Sync nedense çok pahalı, FreeSync'e göre. Adamlar hem kartları pahalı çıkarıyor hem teknolojiyi. Aynen hocam Hz yüksek G-Sync ve 2K fiyatlar bu civarlarda. Bu hepsinden yüksek Hz olarak bence makul fiyatı.
Acaba AMD ekran kartı mı alsam yahu? Nvidia kazıklıyor sizin dediğiniz gibi.

Acaba AMD ekran kartı mı alsam yahu? Nvidia kazıklıyor sizin dediğiniz gibi.

Amd alacaksanız VEGA mimarisini bekleyin derim. İşlemcide olduğu kadar başarılı çıkarsa bence gtx 1000 serisini baya kızıştıracak. Direk 1070 üstü için rakip olacak kartlar 16Gb geleceği tahmin ediliyor.
Fiyat olarakta 1080 ayarında olcakmış. Tabi bunlar tahminler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…