LatsovPhan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 115 Yer İstanbul 18 Ağustos 2013 #12 Aslında bütçeyi söylersen arkadaşlar daha iyi bir bilgisayar toplayabilir. Ayrıca bu fiyata çok güzel bir Haswell'de toplanır, düşünebilirsin.
Aslında bütçeyi söylersen arkadaşlar daha iyi bir bilgisayar toplayabilir. Ayrıca bu fiyata çok güzel bir Haswell'de toplanır, düşünebilirsin.
ThristL Kilopat Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 111 18 Ağustos 2013 #13 Peki yarın sana dönerim. - - - Güncellendi - - - Latsov tamam kardeşim bu sistemi toplayacam ama şimdi değil.
Peki yarın sana dönerim. - - - Güncellendi - - - Latsov tamam kardeşim bu sistemi toplayacam ama şimdi değil.
LatsovPhan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 115 Yer İstanbul 18 Ağustos 2013 #14 Hayırlı olsun kardeşim bende bu hafta bu bilgisayarı alacağım. Büyük ihtimal resimlerini falan filan koyarım. Oyun performansınada bakarım ona göre tekrar bir gözden geçirirsin.
Hayırlı olsun kardeşim bende bu hafta bu bilgisayarı alacağım. Büyük ihtimal resimlerini falan filan koyarım. Oyun performansınada bakarım ona göre tekrar bir gözden geçirirsin.
ThristL Kilopat Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 111 18 Ağustos 2013 #15 Ama söylediğim gibi 1 ay sonra falan alırım ve İstanbul'un neresinde oturuyorsun ?
LatsovPhan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 115 Yer İstanbul 18 Ağustos 2013 #17 psycho1907 dedi: Amd sistemler için 1866 mhz frekansın da çalışan ram kullanmanı tavsiye ederim.. Genişletmek için tıkla... Psycho'nun söylediğini bir kaç kişi daha söylemişti. Dikkate alabilirsin, aslında bu benim içinde geçerli.
psycho1907 dedi: Amd sistemler için 1866 mhz frekansın da çalışan ram kullanmanı tavsiye ederim.. Genişletmek için tıkla... Psycho'nun söylediğini bir kaç kişi daha söylemişti. Dikkate alabilirsin, aslında bu benim içinde geçerli.
U Ufuk Güvenç Hectopat Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 123 18 Ağustos 2013 #18 LatsovPhan dedi: Mustafa ben o sistemi biraz değiştirdim. En güncel hali bu. Mustafa ben o sistemi biraz değiştirdim. En güncel hali bu. Aralarında sadece 100 TL fark bulunmakta. Genişletmek için tıkla... RAMleri 1866 MHz yap çünkü AMD işlemciler 1866'ya kadar destekliyor. Intellerde ise 1600.
LatsovPhan dedi: Mustafa ben o sistemi biraz değiştirdim. En güncel hali bu. Mustafa ben o sistemi biraz değiştirdim. En güncel hali bu. Aralarında sadece 100 TL fark bulunmakta. Genişletmek için tıkla... RAMleri 1866 MHz yap çünkü AMD işlemciler 1866'ya kadar destekliyor. Intellerde ise 1600.
LatsovPhan Hectopat Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 115 Yer İstanbul 18 Ağustos 2013 #19 Ufuk Güvenç dedi: RAMleri 1866 MHz yap çünkü AMD işlemciler 1866'ya kadar destekliyor. Intellerde ise 1600. Genişletmek için tıkla... Onun dışında sizce sistem nasıl ? Siz de önerir misiniz ?
Ufuk Güvenç dedi: RAMleri 1866 MHz yap çünkü AMD işlemciler 1866'ya kadar destekliyor. Intellerde ise 1600. Genişletmek için tıkla... Onun dışında sizce sistem nasıl ? Siz de önerir misiniz ?
S Sercan Yeşil Ziyaretçi 18 Ağustos 2013 #20 LatsovPhan dedi: Onun dışında sizce sistem nasıl ? Sizde önerir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Sistem güzel de. Ben olsam kasayı daha gösterişili bir şey alırdım.
LatsovPhan dedi: Onun dışında sizce sistem nasıl ? Sizde önerir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Sistem güzel de. Ben olsam kasayı daha gösterişili bir şey alırdım.