Arkadaşlar Intel Pentium G3258 işlemci bu işlmciyi (Technopat' ın uygun fiyatlı oyun bilgisayarı) 3,2 den 3,6 ya overclock yapsam oyunlarda yeterli olurmu veya çok zorlamadan biraz daha OC Yapabilirmiyim?
4.2 - 4.5 GHz seviyesine getirmeyeceksen tavsiye etmem. Aslında getirsen de pek tavsiye etmiyorum ama bütçe durumuna bağlı olarak kullanmak gerekebiliyor. Onun yerine Hyper Threading özelliği olan bir i3 almanı tavsiye ederim.
4.2 - 4.5 GHz seviyesine getirmeyeceksen tavsiye etmem. Aslında getirsen de pek tavsiye etmiyorum ama bütçe durumuna bağlı olarak kullanmak gerekebiliyor. Onun yerine Hyper Threading özelliği olan bir i3 almanı tavsiye ederim.
Bütçem aşşağı yukarı 1800 Tl civarında bu sistmi technopat tavsiye etti ben sadece işlemcide senin dediğin işlemciyi kullandım nasıl ? sence ne değişiklik yapmalıyım?
G3258 Fiyatına göre harika performans veriyor bence. Hiç bütçeyi zorlama bence direk alıp asusun kendi o.c sistemi ile halledersin 3.6 ya 3.8 civarına çıkıyor..