Oyun bilgisayarını satıp düşük laptopa geçmek mantıklı mı?

laptopa geçmek

• evet , çözüm olabilir

Oy: 1 10,0%
  • hayır , mantıksız

Oy: 9 90,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10
Arkadaşlar 25 yaşındayım 12 yaşından beri bilgisayar oynuyorum. Artık bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Oyunları silsem de dayanamayıp tekrar yüklüyorum. Oyun oynamak yerine kendimi yazılım gibi bana fayda sağlayacak alanlarda geliştirmek istiyorum fakat irademi kontrol edemiyorum. Sizce oyun bilgisayarını satıp düşük özellikli oyun oynatmayacak bir laptopa geçersem bu sorunuma çözüm bulabilir miyim?

Bence satma. Daha sonra pişman olacaksın ve deli gibi oyun oynamak isteyeceksin. Elimizdekilerin değerini bazen kaybettikten sonra anlarız.

Sevdiğin bir şeyi yapmayı bırakırsan mutsuz olacaksın ve bu yazılım öğrenmeni etkileyebilir. Bende de aynı durum var ve bu duruma karşı ben genelde beynime şartlandırma koyuyorum. Erken kalıp çalışıp 18'den sonra oyun oynayacağım diye Az çok çalışıyor. En iyisi erken kalkıp çalışmak çünkü sabah kalkınca kafa boş oluyor ve oyun oynama isteğin olmuyor ama gidip 30dk oyun ondan sonra ders çalışayım desen bile oyuna dalıp çalışamıyorsun yıllarca yaşadığım bir durumdu.

Arkadaşlar 25 yaşındayım 12 yaşından beri bilgisayar oynuyorum. Artık bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Oyunları silsem de dayanamayıp tekrar yüklüyorum. Oyun oynamak yerine kendimi yazılım gibi bana fayda sağlayacak alanlarda geliştirmek istiyorum fakat irademi kontrol edemiyorum. Sizce oyun bilgisayarını satıp düşük özellikli oyun oynatmayacak bir laptopa geçersem bu sorunuma çözüm bulabilir miyim?

Mantıksız bence onun yerine annene babana gider PC'nin kullanılması için önemli bir parçasını veriririm onlardan saklamalarını isterim belirli bir gün ben 10 gün oynamadım ve birkaç günden sonra oyun oynamamaya alıştım bunu dene bence ama hiç yapamayacaksan uğraşma ama satma bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı