I ibocumnabion Decapat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 72 1 Şubat 2021 #1 Yama TR diye bir site var oradan Mafia 2 Definitive Edition yaması indirdim ama güvenli midir? YAMA TR • Oyunlarınız İçin Türkçe Çeviri Yamaları İndirin Video oyunları için Türkçe yamalar indirebileceğiniz ve Türkçe dilini destekleyen oyunları bulabileceğiniz internet sitesi. yamatr.com
Yama TR diye bir site var oradan Mafia 2 Definitive Edition yaması indirdim ama güvenli midir? YAMA TR • Oyunlarınız İçin Türkçe Çeviri Yamaları İndirin Video oyunları için Türkçe yamalar indirebileceğiniz ve Türkçe dilini destekleyen oyunları bulabileceğiniz internet sitesi. yamatr.com
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #2 Güvenilir. Ben kullanıyorum. Çevirileri de gayet kaliteli.
mburaktekin Kilopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #3 Mafia II Definitive Edition – Türkçe Yama v1.0 KURULUM NOTLARI - - - - - - - - - - - - - - - - - - oyunceviri.net
Mafia II Definitive Edition – Türkçe Yama v1.0 KURULUM NOTLARI - - - - - - - - - - - - - - - - - - oyunceviri.net