mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Sadece Steam üzerinde satılan ve bu fiyata değmez dediğim offline bir oyun var, birkaç yerde görmüştüm oyun dosyalarını kopyalayıp iade etmeyi ancak sizlere de sormak istedim. Bu nasıl yapılıyor acaba? Oyun adı: Ravenfield. Ravenfield on Steam Fight upon the Ravenfield together with your Blue allies! Take down those pesky Reds using helicopters, tanks, guns, and active ragdoll physics! store.steampowered.com
Sadece Steam üzerinde satılan ve bu fiyata değmez dediğim offline bir oyun var, birkaç yerde görmüştüm oyun dosyalarını kopyalayıp iade etmeyi ancak sizlere de sormak istedim. Bu nasıl yapılıyor acaba? Oyun adı: Ravenfield. Ravenfield on Steam Fight upon the Ravenfield together with your Blue allies! Take down those pesky Reds using helicopters, tanks, guns, and active ragdoll physics! store.steampowered.com
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #2 Bunla uğraşmak yerine oyunu niye korsan olarak indirmiyorsun?
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #3 Arnadimo dedi: Bununla uğraşmak yerine oyunu niye korsan olarak indirmiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam korsan olanları indirdim ancak eski sürüm, yeni sürümünü oynamak istiyorum.
Arnadimo dedi: Bununla uğraşmak yerine oyunu niye korsan olarak indirmiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam korsan olanları indirdim ancak eski sürüm, yeni sürümünü oynamak istiyorum.