Xbox Oyun dosyalarını kaybetmeden format atmak mümkün mü?

Justiziact

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de direkt bulut depolama sistemi mevcut biliyorum onda sorun yok fakat format atınca game Pass üzerinden oynadığım oyunların ilerlemesini kaybeder miyim, kaybedersem nasıl yedekleyebilirim? Onu merak ediyorum.

Steam'de direkt bulut depolama sistemi mevcut biliyorum onda sorun yok fakat format atınca game Pass üzerinden oynadığım oyunların ilerlemesini kaybeder miyim, kaybedersem nasıl yedekleyebilirim? Onu merak ediyorum.
Xbox konsolu üzerinde bulut depolama kullanılıyor diye biliyorum. Emin değilim ama.

Çoğu oyunda bulut desteği oluyor. Xbox hesabınıza ilerlemeniz kaydediliyor. Her oyunda maalesef olmayabiliyor. Save dosya konumuna gidin ve yedekleyin.

Çoğu oyunda bulut desteği oluyor. Xbox hesabınıza ilerlemeniz kaydediliyor. Her oyunda maalesef olmayabiliyor. Save dosya konumuna gidin ve yedekleyin.
zaten bir oyun için soruyorum aslında onun da mağaza sayfasında bulut desteğinin olduğunu gördüm yani save dosyam silinir diye endişe etmeden format atabilirim o zaman değil mi

Zaten bir oyun için soruyorum aslında onun da mağaza sayfasında bulut desteğinin olduğunu gördüm yani save dosyam silinir diye endişe etmeden format atabilirim o zaman değil mi?

Xbox uygulamasında artık oynama geçmişi bölümünden oynadığınız oyun gözüküyor hocam. Son oynadığınız tarih tutuyorsa buluta otomatik kaydetmiştir. Formatınızı atabilirsiniz.

@Justiziact, evet bulut save aldıysa ilerlemeniz kayıt altına alır. Format atmanızda sıkıntı olmaz.

Xbox uygulamasında artık oynama geçmişi bölümünden oynadığınız oyun gözüküyor hocam. Son oynadığınız tarih tutuyorsa buluta otomatik kaydetmiştir. Formatınızı atabilirsiniz.
Zaten bazı zamanlar oyuna girmeden önce soruyordu yerel kayıt dosyasını mı bulutu mu yüklemek istersiniz diye. Ben yereli seçiyordum ama bulutta da ilerlemem duruyormuş o zaman. Çok teşekkür ederim sağolun.

@Justiziact, evet bulut save aldıysa ilerlemeniz kayıt altına alır. Format atmanızda sıkıntı olmaz.
Eyvallah hocam sağolasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı