Oyun dükkanım güvenilir mi ?

Yusuf Kacar

Centipat
FİFA 20 alacağım ama sayfa güvenilir mi bilemedim. Hesaplar çalıntı mıdır ?

Hesap olarak sattıklarına göre muhtemelen çalıntıdır, ama nasıl bir hizmet sunacaklarına dair fikrim yok.

Şu konudaki yorumları da incelemeni tavsiye ederim. Oyundukkanim.net güvenilir mi? - Technopat Sosyal

Ayrıca attıkları hesaplar banlı veya birden fazla kişinin girdiği hesaplardır, almanı tavsiye etmem o fiyata. Madem böyle bir riski var o zaman Plati.ru sitesinden al.

Son düzenleme:
Bir insan gidip tonla para döküp FİFA alıp sonra dönüp aldığı paranın %25 ine satması saçma geliyor zaten.

Sahibiyle azda olsa samimiyetimiz var, hesaplar bana söylemiyor ama muhtemelen çalıntı. Fortnite hesabı vardı e posta şifre falan değiştiremiyorsunuz e haliyle hemen şifresi değişiyor bir kaç güne. Micrasoft hesabınında şifresi arada değişiyor onların şifrelerini yenilediklerini söylüyorlar ve hesapta bir sürü insan var sizden başka. Şifresi değiştirilebiliyorsa ve fiyatıda uygunsa alın neden olmasın ama onun dışında ben tavsiye etmiyorum .

Kesinlikle alma ben FIFA aldım bir kaç kişiye daha satmışlar aynı hesabı. Online olarak oynayamıyodum ardından hesap değiştiler yine aynı oldu sonra oyun degişiyim dedim verdikleri hesap açılmadı sonra yazınca admin dalgaya aldı sallamadı dolandırıldık helal olmasın o para.

Kanmayın. 1 ay önce bunlardan FIFA 22 Online aldım, verdikleri hesaplar ya deneme sürümü ya da çalıntı hesap. Oyuna giriyorsunuz hesaptan başkası giriyor siz Online'dan offline a düşüyorsunuz. Sürekli hesaptan atıyor ve birkaç gün içinde artık hesaba erişemiyorsunuz. Sürekli hesaba mesaj atmak zorunda kalıyorsunuz stok bekliyoruz, ilgilenicez bekleyin diyerek günlerce oyalıyorlar. Şimdiye kadar 9 tane hesap ve şifre attılar hepsi patlamış, ben paramı kaptırdım siz kaptırmayın, isteyen olursa özelden yazışmaları da atarım bu dolandırıcılara kanmayın 200-300 lira daha fazla verip orijinal oyun alın kafanız rahat olsun bunlar milleti kandırıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…