Mert_o7
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bir site buldum Sea of Thieves'i ucuza veriyormuş güvenilir mi? Steam'den alan arkadaşlarımla beraber oynayabilir miyim Online?
Bu arada, korsan oyun almayı hiç sevmem ama oyun 300TL gibi bir fiyata sahip, paraya kıyıp alabilirim fakat bilgisayarım kaldırmıyor internet kafeden oynayabilirim. Bir de internet kafeye para vermemek için ucuz bir yol izlemek istiyorum Xbox gibi hizmetler ise internet kafede yüklenmiyorlar bile
. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Site:
oyundukkanim.com.tr
SS:
Bu arada, korsan oyun almayı hiç sevmem ama oyun 300TL gibi bir fiyata sahip, paraya kıyıp alabilirim fakat bilgisayarım kaldırmıyor internet kafeden oynayabilirim. Bir de internet kafeye para vermemek için ucuz bir yol izlemek istiyorum Xbox gibi hizmetler ise internet kafede yüklenmiyorlar bile
Site:
Sea of Thieves | 2023 Edition
Sea of Thieves, heyecan dolu bir korsan macerasıyla dolu olan eşsiz bir denizcilik deneyimidir. Oyundukkanim.com.tr adresinde Sea of Thieves Satın Al seçeneğiyle en iyi fiyatlarla bu oyunu temin edebilirsiniz.Sea of Thieves Satın Al seçeneğiyle, muhteşem bir korsan dünyasına adım atın. Kendi...
oyundukkanim.com.tr