Oyun DVD'sini Steam'e aktarma

İşletim sistemi
Windows 10

yigit2020

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, bir arkadaşım D&r üzerinden bana Call of Duty 4: Modern Warfare oyununun kutulu versiyonunu hediye etmişti. Bu oyunu Steam'de nasıl etkinleştirebilirim? oyunun içindeki kitapçığın en arkasında kod var oyunu bu kod ile etkinleştirip oynadım şimdi de bunu Steam'e aktarmak istiyorum.

CD'nin içinde bir kod varsa kod ile aktifleştirme seçebilirsin Steam'de.

Steami komple kapatın windows tuşu+r'ye basıp çalıştıri açın gelen pencereye "C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -install E:'' yazın E'yi cd sürücünüzün harfi ile değiştirin ve tamama tıklayın steam çalışacak ve kurulumunuz cd üzerinden devam edecektir (yani büyük ihtimal eder, zamanında Total War:Napoleon ile denemiştim olmuştu)

İmkanı yok. Kutulu hiçbir oyun, Steam üzerinde kullanılamaz.

Steamworks anahtar olanlar hariç. Eğer kutunun üzerinde Steamworks ibaresi bulunmuyor ve Steam ile herhangi bir şey geçmiyorsa genelde etkinleştiremiyorsunuz.

oyunu bu kod ile etkinleştirip

Nerede etkinleştirdiniz?

Düzenleme: Modern Warfare'ın sadece GOTY sürümü kutulu olarak Steam'de etkinleştirilebiliyormuş.

Steam anahtarı olsaydı mecburen oyunu Steam'de etkinleştirmeniz gerekirdi.

CD kutusuna arkasına önüne iyi bak eğer gerçekten yoksa cracktir

Oyunu CD olarak çalıştırırken Steam'e bağlamanı ve kod girmeni istedi mi çünkü ben Teknosa'dan M&B Warband almıştım. Oyunu CD'den kurarken benden Steam hesabı ve kutudaki kodu istemişti ve kurulumu yaptıktan sonra Steam kütüphaneme eklenmişti.

D&R'dan almıştım kutuyu açtım oyunun CD'sini de taktım kurulum sırasında kuruluma devam etmek için aktivasyon kodunu giriniz diyordu. Bu kodu Steam'e girsem etkinleştirebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…