Oyun D'ye kurulmuyor

Lavie

Hectopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarımda C diskinde yer yok fakat D'ye kuramıyorum. Kurulum aşaması için programı açıyorum, garip bir hata veriyor. Hatanın fotoğrafını atabilirim.

hocam sadece cs 1.6 kurmak istedim steamden kurmadım orjinal değil ve c diskinde 1 gb yer var
Anlıyorum. Korsana desteğimiz yok, şuanda steamde indirim dönemi girip satın almanızı öneririm. Çok düşük bir ücretle alınır muhtemelen. Sorununuz C diskinde yeterince alan olmamasından kaynaklanıyor. C diskini temizleyin. Ama indirdiğiniz setup'ta da hata olabilir. Korsana destek bu yüzden vermiyoruz. Kim bilir nasıl bir setup vs.

hocam atamıyorum fakat C:/user/user/desktop bölgesine atılamıyor (bunu masaüstüne atarken yaşadım) diğeride konum bulunamadı gibi bir şey söylüyordu
Anlıyorum. Korsana desteğimiz yok, şuanda steamde indirim dönemi girip satın almanızı öneririm. Çok düşük bir ücretle alınır muhtemelen. Sorununuz C diskinde yeterince alan olmamasından kaynaklanıyor. C diskini temizleyin. Ama indirdiğiniz setup'ta da hata olabilir. Korsana destek bu yüzden vermiyoruz. Kim bilir nasıl bir setup vs.
hocam setup tan kaynaklı değil öncedende indirdiğim siteden indirdim ve C diskinde çocukluk fotoğraflarım var silmek istemiyorum sadece d diskine oyunu kursam yeter
hocam oyun hala başlat kısmında gözüküyor yinede teşekkür ederim yardımınız için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı