tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #1 Merhaba, beraber oyunlar oynayabileceğimiz bir oyun ekibi kurmak istiyorum. CS2 olur (baştan söyleyeyim çok iyi değilim zaten eğlencesine oynuyorum rank için değil), Ark, Forza 4, Devour vb. oyunları oynarız. Yaş önemli değil ama saygılı bir insan olsun. Ekip kurmak isteyenler DC isimlerini bıraksın. (bu yazın oynarım + seneye çok girermem 11.sınıf olacağım YKS'ye çalışmaya başlayacağım) Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
Merhaba, beraber oyunlar oynayabileceğimiz bir oyun ekibi kurmak istiyorum. CS2 olur (baştan söyleyeyim çok iyi değilim zaten eğlencesine oynuyorum rank için değil), Ark, Forza 4, Devour vb. oyunları oynarız. Yaş önemli değil ama saygılı bir insan olsun. Ekip kurmak isteyenler DC isimlerini bıraksın. (bu yazın oynarım + seneye çok girermem 11.sınıf olacağım YKS'ye çalışmaya başlayacağım)
Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 tahaokumus dedi: Merhaba, beraber oyunlar oynayabileceğimiz bir oyun ekibi kurmak istiyorum. CS2 olur (baştan söyleyeyim çok iyi değilim zaten eğlencesine oynuyorum rank için değil), Ark, Forza 4, Devour vb. oyunları oynarız. Yaş önemli değil ama saygılı bir insan olsun. Ekip kurmak isteyenler DC isimlerini bıraksın. (Bu yazın oynarım + seneye çok girermem 11.sınıf olacağım YKS'ye çalışmaya başlayacağım) Genişletmek için tıkla... DC ismim narkotiksubee hocam girebiliriz oyunları fazla takmıyorum onemli olan dostluk.
tahaokumus dedi: Merhaba, beraber oyunlar oynayabileceğimiz bir oyun ekibi kurmak istiyorum. CS2 olur (baştan söyleyeyim çok iyi değilim zaten eğlencesine oynuyorum rank için değil), Ark, Forza 4, Devour vb. oyunları oynarız. Yaş önemli değil ama saygılı bir insan olsun. Ekip kurmak isteyenler DC isimlerini bıraksın. (Bu yazın oynarım + seneye çok girermem 11.sınıf olacağım YKS'ye çalışmaya başlayacağım) Genişletmek için tıkla... DC ismim narkotiksubee hocam girebiliriz oyunları fazla takmıyorum onemli olan dostluk.
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Curry dedi: DC ismim narkotiksubee hocam girebiliriz oyunları fazla takmıyorum onemli olan dostluk. Genişletmek için tıkla... İstek gönderdim hocam
Curry dedi: DC ismim narkotiksubee hocam girebiliriz oyunları fazla takmıyorum onemli olan dostluk. Genişletmek için tıkla... İstek gönderdim hocam
Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 tahaokumus dedi: İstek gönderdim hocam. Genişletmek için tıkla... DC ismin neydi acaba dostum.
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.338 Çözümler 59 15 Haziran 2024 #5 @tahaokumus Discord verirsen seni ekleyebilirim.
tahaokumus Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #6 Petri dedi: @tahaokumus Discord verirsen seni ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... dc: tahaokumus
Petri dedi: @tahaokumus Discord verirsen seni ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... dc: tahaokumus
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.338 Çözümler 59 15 Haziran 2024 #7 tahaokumus dedi: dc: tahaokumus Genişletmek için tıkla... İstek gönderdim hocam.
Çiçek0 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 407 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #8 tahaokumus dedi: CS2 olur (baştan söyleyeyim çok iyi değilim zaten eğlencesine oynuyorum rank için değil), Ark, Forza 4, Devour vb. oyunları oynarız. Yaş önemli değil ama saygılı bir insan olsun. Ekip kurmak isteyenler DC isimlerini bıraksın. (bu yazın oynarım + seneye çok girermem 11.sınıf olacağım YKS'ye çalışmaya başlayacağım) Genişletmek için tıkla... dc:thedocem.
tahaokumus dedi: CS2 olur (baştan söyleyeyim çok iyi değilim zaten eğlencesine oynuyorum rank için değil), Ark, Forza 4, Devour vb. oyunları oynarız. Yaş önemli değil ama saygılı bir insan olsun. Ekip kurmak isteyenler DC isimlerini bıraksın. (bu yazın oynarım + seneye çok girermem 11.sınıf olacağım YKS'ye çalışmaya başlayacağım) Genişletmek için tıkla... dc:thedocem.
RideWithAyran Kilopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #9 CS2 ve Devour gelebilirim. Dc: ridewithayran
FallenLands Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #10 Saygılı samimi güzel bir oyun ekibimiz var katılmak isteyenler discorddan ekleyebilir. Rekabetçi , survival, karma oynuyoruz. Discord : Kagenmer
Saygılı samimi güzel bir oyun ekibimiz var katılmak isteyenler discorddan ekleyebilir. Rekabetçi , survival, karma oynuyoruz. Discord : Kagenmer